Loading...

Content Butler

We worden tegenwoordig aardig in de customer journey watten gelegd. Met sexy content, slimme websites en social campagnes die nog beter weten waar je zin in hebt dan jijzelf. Maareh, doen we dat ook als het gaat om corporate communicatie? Eigenlijk niet, en daarom hebben we Content Butler ontwikkeld. 

Met deze applicatie hebben medewerkers zelf in handen hoe ze belangrijke interne communicatie tot zich nemen. Dezelfde boodschap als podcast of video en middels doelgroepsegmentatie altijd relevant. Alle inhoudelijke communicatie op één locatie, op de de persoon afgestemd en zo gebruiksvriendelijk dat jij bepaalt welke content je op welk moment wilt zien. 

Eén centrale plek

Een update van de jaarcijfers. Een persoonlijke boodschap van de CEO. Een vraag & antwoord-sessie. Alles wat je als organisatie wilt delen met je mensen, krijgt een prominente plek waar gebruikers zelf kiezen voor de onderwerpen die hen aanspreken.

Persoonlijk en relevant

Elke boodschap wordt daarnaast ook omgezet naar podcast en video en opgeknipt in scènes met beschrijving. Zo kunnen werknemers zelf bepalen hoe ze specifieke, en voor hun relevante content, willen bekijken of luisteren waar en wanneer ze dat willen.

Overal, up to date

De Content Butler is beschikbaar vanaf elk apparaat, als applicatie of via het web. We zoeken samen met onze klanten naar de beste manier om de Content Butler te implementeren en toegankelijk te maken voor alle werknemers.

Data en distributie

We combineren content en data. Hiermee zorgen we dat werknemers alleen content zien in de Content butler applicatie die voor hen relevant is.  

Een vertrouwd gezicht

De Content Butler bouwen we volgens de visuele identiteit van jouw organisatie; zo is hij uniek en herkenbaar.