Development Stagiair

Wat nou als je stage loopt bij FX Agency?

Bij FX Agency lopen we voorop in de wereld van corporate communicatie. Samen met de grootste en bekendste bedrijven van Nederland werken wij aan onze missie om corporate communicatie te heruitvinden. We geloven in eigen verantwoordelijkheid, en zelfsturende professionals. We hebben zo min mogelijk regels, en zo veel mogelijk vertrouwen in elkaar. FX’ers nemen veel verantwoordelijkheid voor hun werk. We geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om je werk op jouw manier te doen.

Maar dat betekent ook dat we goed en vernieuwend werk verwachten, en alleen op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een grote liefde voor hun vak. Mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar ligt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan wordt ’t gewoon helemaal Verzorgd&Vet©.” Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn nú op zoek naar een Development Stagiair.

Wat je op een verjaardag vertelt dat je doet

“Ik ben developer bij een creatief communicatiebureau, FX Agency. We werken voor grote merken als Heineken, ING, KLM, en Deloitte. En dan vooral met corporate communicatie. Zo help ik bij het bouwen van mooie websites en tools. Of ik werk mee aan een app die rondleidingen geeft in AR. Oh ja, en ik heb ons interactieve digitale event platform Reply.live in beheer, wat we volgende week bij een groot event gaan inzetten.”

Wat je echt doet

Nou, niet veel anders dan het bovenstaande. Je werkt in het hechte development-team van FX Agency, en bent van onschatbare waarde. Je ondersteunt het brede takenpakket dat het team voor de kiezen krijgt. Je brengt al een brede basis mee, bijvoorbeeld door het spreken van meerdere talen: PHP, Javascript, HTML5 én begrijpelijk Nederlands. Je houdt net als wij van de nieuwste technieken. En natuurlijk bieden we je alle ruimte om deze basis verder uit te breiden en volop te leren in de praktijk. Door met mooie mensen, voor mooie merken, mooie dingen te maken.

En wie ben jij?

Jij bent een bijna afgestudeerde developer die geniet van fullstack werk en van een praatje met iemand voor wie jouw werk magie is. Jij hebt geen moeite de vertaalslag te maken tussen lastige code en klare taal. Je kan code ontcijferen die niet door jou geschreven is, en goed schakelen met andere developers. Je bent initiatiefrijk en leergierig, maar vraagt de juiste ondersteuning indien nodig. Was dat alles? Nee; 

 • Je hebt ervaring met de bekende Javascript frameworks, CSS3.0, SASS en HTML5;
 • Je bent gewend aan zelfstandigheid en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je hebt liefde voor de technische kant maar óók voor het eindresultaat;
 • Als je ervaring hebt met PHP frameworks, Wordpress, en Linux-webhosting is dat een pré;
 • Je wil werken aan je dart-highscore/FIFA skills.

Wat wij bieden

 • Geld (een stagevergoeding)
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien
 • Een hippe bio-lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslagfanaat
 • Klanten die ertoe doen
 • Afwisselend werk in een goede werksfeer met een hecht team van ongeveer 38,5 mensen en een houten Indiaan
 • Legendarische feesten en de leukste teamactiviteiten

Klinkt goed? Denk je “Dit gaat gewoon letterlijk over mij”?

Mooi! Nu nog zorgen dat wij ook enthousiast worden. Stuur je motivatie, github of andere link en cv zo snel mogelijk naar Lobke Broers dan sturen we je snel een reactie terug, beloofd!

PS Ben jij een headhunter/recruiter/talentscout en lees je mee? Dan wil je vast weten of je ons kunt benaderen voor deze vacature. Goed nieuws: dat kan! Maar wel nadat je € 250,- overgemaakt hebt aan Stichting Lezen en Schrijven (IBAN: NL26 RABO 0162 152 256). Neem je contact op en was je dit nog even vergeten? Geen probleem, we sturen je mail door naar deze lieve mensen. Zij zijn op de hoogte en sturen je dan netjes een factuur.