Hybride events: FAQ video

Hybride is hot! Maar wat is zo'n hybride event nou precies? Hoe bepaal je of het bij jouw doelstellingen past? En waar moet je aan denken bij de organisatie? Micky en Niels nemen je mee door de vragen die wij het vaakst krijgen over hybride events en geven alle antwoorden in één handige video.

Hybride is hot! Maar wanneer kies je nou voor hybride? Wat is het eigenlijk? En waar moet je aan denken? Tijd voor één video met alle antwoorden.

Wat zit er in deze video?

Hybride events zijn er in allerlei soorten en maten. Welke het beste bij jou past hangt af van je publiek, doelstellingen en budget. Waar je ook voor kiest er staan altijd 3 elementen centraal die cruciaal zijn voor het succes. In deze video bespreken we de drie succesfactoren en beantwoorden de meest gestelde vragen over hybride events.

Denk daarbij aan vragen als:

  • Wat is een hybride event?
  • Waarom (en wanneer) kies ik voor een hybride event?
  • Welke vorm van hybride is voor mij dan het meest geschikt?
  • Hoe verbind ik online & fysieke bezoekers?
  • Hoe zit het met techniek & locatie
  • Wat zijn de kosten van een hybride event?

We hebben de video per vraag opgedeeld. De vragen staan in de tijdlijn en zijn klikbaar. Zo bekijk je dus gemakkelijk en snel jouw relevante antwoord.

Meer weten?

Heb je na het zien van deze video nog vragen over hybride events? Twijfel je of hybride bij jouw event past? Of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Onze accountmanagers helpen je graag verder!