Full Stack Developer

Wat nou als je werkt bij FX Agency

Bij FX Agency lopen we voorop in de wereld van corporate communicatie. Samen met een aantal van de grootste en bekendste bedrijven van Nederland (bijvoorbeeld HEINEKEN, Deloitte en ING) werken wij aan onze missie: ‘reinventing corporate communication’.

Wat betreft werkcultuur geloven wij in eigen verantwoordelijkheid. Als zelfsturend professional binnen FX Agency heb je zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om je werk op jouw manier te doen.

Dit betekent dus ook dat we echt op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen (ongeacht je leeftijd, afkomst & interesses) met een grote liefde voor hun vak. Mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar/het/onzijdig ligt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan wordt ’t gewoon helemaal Verzorgd&Vet©.” Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn op zoek naar een Full Stack Developer.

Wat je bij ons gaat doen als developer

Je werkt in het hechte development-team van FX Agency, en bent van onschatbare waarde. Je gaat werken voor grote merken als Heineken, ING, KLM, bol.com en Deloitte. En dan vooral met corporate communicatie. Zo help je bij het bouwen van mooie websites en tools, werk je mee aan een app die rondleidingen geeft in AR en zet je ons interactieve digitale event platform reply.live in bij een groot event. 

En wie ben jij?

Je bent een full stack developer die bedreven is in Laravel en React en ervaring heeft met PHP en Javascript. Je houdt net als wij van de nieuwste technieken. Jij hebt geen moeite de vertaalslag te maken tussen lastige code en klare taal (en maakt hier graag een praatje over met iemand voor wie jouw werk magie is.) Je kan code ontcijferen die niet door jou geschreven is en goed schakelen met andere developers. Je bent initiatiefrijk en houdt ervan met mooie mensen, voor mooie merken, mooie dingen te maken.

Was dat alles? Nee; 

 • Je bent gewend aan zelfstandigheid en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je hebt liefde voor de technische kant maar óók voor het eindresultaat;
 • Je hebt kennis van automatisch testen;
 • Je wilt werken aan je dart-highscore/FIFA skills.

Wat wij bieden

 • Geld; 
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien;
 • Een hippe bio-lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslagfanaat;
 • Klanten die ertoe doen;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsomstandigheden, waaronder een goed geregeld pensioen.
 • Afwisselend werk in een goede werksfeer met een hecht team van 40 mensen en een houten Indiaan;
 • Legendarische feesten en de leukste teamactiviteiten.

Klinkt goed? Denk je “Dit gaat gewoon letterlijk over mij”?

Wat Goed! Stuur dan je sollicitatie zo snel mogelijk naar ons door, dank je wel alvast!
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Pauline Kranenburg.

SOLLICITEER

Wat staat je te wachten als je reageert op deze vacature?

PS Vragen over de vacature? Neem contact op met Pauline Kranenburg.

PPPS Ben jij een headhunter/recruiter/talentscout en lees je mee? Dan wil je vast weten of je ons kunt benaderen voor deze vacature. Goed nieuws: dat kan! Maar wel nadat je € 250,- overgemaakt hebt aan Stichting Lezen en Schrijven (IBAN: NL26 RABO 0162 152 256). Neem je contact op en was je dit even vergeten? Geen probleem, we sturen je mail door naar deze lieve mensen. Zij zijn op de hoogte en sturen je dan netjes een factuur.