Marketing Stagiair

Wat nou als je stage loopt bij FX Agency?

FX Agency is een creatief communicatiebureau. We hebben al tien jaar (ja echt, we hebben net onze verjaardag gevierd!) ervaring met -voornamelijk- interne corporate communicatie. Dat betekent dat we werken aan interne events waar lang over nagepraat wordt, spraakmakende campagnes creëren om medewerkers te activeren, en digitale tools inzetten om corporate communicatie naar een modern niveau te tillen. Dat doen we vanuit een historisch pand in Utrecht met 37 creatieve professionals. Word jij de 38e? Want we zijn nu op zoek naar een marketing stagiair. Jouw taak is het bedenken en uitwerken van creatieve concepten voor onze sociale media, en het ondersteunen van onze Marketing Manager bij het vergroten van onze naamsbekendheid.

Lees hier meer over ons werk (klik)

Wat je op een verjaardag vertelt dat je doet

“Ik loop stage als marketeer bij een creatief communicatiebureau, FX Agency. We werken voor grote merken als Heineken, ING, KLM, en Deloitte. En dan vooral met corporate communicatie.”

Wat je écht doet

Je werkt nauw samen met Bas, onze Marketing Manager, en wordt onderdeel van het commerciële team. Je beheert de FX Agency Instagram en weet precies wat er speelt binnen ons bedrijf. Hier speel je op een creatieve en originele manier op in met posts op onze social media-kanalen. Je beheert de content-kalender, en vult deze aan met social media-concepten die je zelf uitwerkt, of laat uitwerken door één van onze creatieve koppen bij FX Agency. Je schrijft copy, en ondersteunt waar nodig op het gebied van online marketing. Je leert werken binnen een huisstijl en tone-of-voice, maar je krijgt volledige vrijheid om gave concepten te ontwikkelen. Dit is een mooie kans om jouw stempel te drukken op marketing bij een bedrijf, door er eigen invulling aan te geven!

En wie ben jij?

Jij bent een bijna afgestudeerde marketing- en communicatie student die in de reclame/bureau-wereld wilt werken. Je hart gaat sneller kloppen als je creatieve concepten & campagnes mag bedenken. Je bent een echte creatief in hart en nieren, maar je begrijpt ook het marketinglandschap. Je houdt ervan om te schrijven en weet het overzicht te behouden als het druk wordt. Ervaring met photoshop is extra punten

Wat bieden we jou?

  • Een stagevergoeding
  • Een leerzame meeloopstage vanaf februari 2020 (dus geen afstudeerstage!)
  • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien
  • Een hippe bio-lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslagfanaat
  • Afwisselend werk in een goede werksfeer met een hecht team en een houten Indiaan
  • Legendarische feesten en de leukste teamactiviteiten

Nog wat meer over FX Agency

FX Agency is een bureau voor vernieuwende corporate communicatie. We horen bij de Fonk50 beste bureaus van Nederland, zijn genomineerd als 'SAN New Kid On The Block' en werden we eerste in de 'Nederlandse Bureau top 50' van Red Alert (dat betekent dat we heel tevreden klanten hebben). Oh, en we zijn ook een Great Place to Work. Onze missie: reinventing corporate communication. Want we vinden het best gek dat we ‘buiten’ gewend zijn aan soepele, sexy platforms als Netflix of Deliveroo, maar veel corporate communicatie (op zijn zachtst gezegd) nog niet zo ver is.

Klinkt goed? Denk je “Dit gaat gewoon letterlijk over mij”?

Mooi! Nu nog zorgen dat wij ook enthousiast worden. Stuur je motivatie, github of andere link en cv zo snel mogelijk naar maris.jacobs@fxagency.nl dan sturen we je snel een reactie terug, beloofd!

--

P.s.: Ben jij een headhunter/recruiter/talentscout en lees je mee? Dan wil je vast weten of je ons kunt benaderen voor deze vacature. Goed nieuws: dat kan! Maar wel nadat je € 250,- overgemaakt hebt aan Stichting Lezen en Schrijven (IBAN: NL26 RABO 0162 152 256). Neem je contact op en was je dit nog even vergeten? Geen probleem, we sturen je mail door naar deze lieve mensen. Zij zijn op de hoogte en sturen je dan netjes een factuur.