Marketing Stagiair

We zoeken iemand die op het punt staat om furore te maken als marketeer, en het wel ziet zitten om dat bij het beste (volgens FONK) én leukste (volgens onszelf) digitale bureau van Nederland te doen.

Zullen we ons eerst even voorstellen?

Hi! Wij zijn FX Agency, een digital experience agency. Wij vertalen verhalen en brengen ze tot leven. Dat doen we voor een aantal van de grootste en bekendste bedrijven van Nederland (zoals HEINEKEN, Deloitte en ING), met campagnes, creatieve content én succesvolle events. 

Als zelfsturend professional binnen FX Agency heb je zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?

Dit betekent dus ook dat we op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een enorme liefde voor hun vak. Van die mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar ligt, hoef ik me geen zorgen te maken en wordt ’t gewoon helemaal Verzorgd&Vet©.’ Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn nu op zoek naar een Stagiair Marketing voor 32-40 uur in de week.

Wat je op een verjaardag vertelt wat je doet

“Ik loop stage als marketeer bij een van de vetste bureaus van Nederland, FX Agency. We werken voor grote merken als Heineken, ING, KLM, en Deloitte. En maken voor hen de meest fantastische digitale concepten, events & experiences.”

Wat je écht doet

Je werkt nauw samen met Rik, onze Marketing Manager, en wordt onderdeel van het commerciële team. Afhankelijk van jouw skills & wensen zwaai jij de scepter over je eigen projecten. Roer jij hashtags door je yoghurt? Dan is het beheer van onze socials misschien wel iets voor jou. Liever bezig met data en onze funnel? Kom maar door met die (markt)analyses. Op zoek naar een beetje van alles? Doen we dat toch! We horen graag wat jij wil leren en hoe jij je huidige marketing kennis en kunde op een originele en creatieve manier wil inzetten. Kortom een mooie kans om jouw stempel te drukken op marketing bij een bedrijf, door er eigen invulling aan te geven!

En dat kan jij als je:

 • Bijna afgestudeerd bent in iets met marketing en of communicatie;
 • Een vette stage voor een maand of 6 zoekt en wil beginnen tussen nu en september 2021;
 • De bureauwereld wel ziet zitten;
 • Dingen kan met social (je weet zelf wel wat);
 • Niet nerveus wordt van dingen als SEO/SEA, MQL, SQL, CTR & CRO (of daar graag meer van wil weten);
 • Beschikt over een vlotte babbel & scherpe pen;
 • Een beetje moest huilen om het gebruik van bovenstaande clichés in deze vacaturetekst;
 • Misschien zelfs wel iets kan in Adobe (bonuspunten);
 • Nederlands and English speakt as if you were geboren in twee countries at the gelijke tijd.

En daar krijg je dit voor terug:

 • Geld (een lekkere stagevergoeding).
 • Alle ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling.
 • Een hippe bio lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslag fanaat.
 • Afwisselend werk in een ongekend goede werksfeer met een hecht team van 35 mensen bij FX Agency en een houten indiaan.
 • Collega's die het uiterste uit zichzelf en uit jou halen.
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency, zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien.
 • Legendarische FX-feesten en de leukste teamactiviteiten (digitaal of op 1,5 meter!)
 • Een stagebegeleider die echt tijd voor je maakt en in alle opzichten jouw voorbeeld is: hij is charmant, welbespraakt, grappig, ontzettend bescheiden, sport veel, en heeft deze tekst zeker niet zelf geschreven.

Ben jij dit he-le-maal?

Solliciteer dan zo snel mogelijk door een mail met je CV en killermotivatie te sturen naar Lobke Broers!

Lees ook deze pagina even door om een goed beeld te krijgen van het werken bij ons!

Ben jij een headhunter/recruiter/talentscout en lees je mee? Dan wil je vast weten of je ons kunt benaderen voor deze vacature. Goed nieuws: dat kan! Maar wel nadat je € 250,- overgemaakt hebt aan Stichting Lezen en Schrijven (IBAN: NL26 RABO 0162 152 256). Neem je contact op en was je dit even vergeten? Geen probleem, we sturen je mail door naar deze lieve mensen. Zij zijn op de hoogte en sturen je dan netjes een factuur.