Loading...

Video Editor Stagiair

Bij FX Agency kijken we altijd hoe we het verhaal van onze klanten op een mooie en visueel sterke manier kunnen overbrengen. Daarbij is video en 2D/3D-animatie één van de middelen die we graag inzetten. Een video is nooit ‘slechts een video’ maar maakt deel uit van bijvoorbeeld een online game of website, een supersonische presentatie, of misschien wel de gevel van de Ahoy. We kijken nergens meer van op! Daarnaast zien we elke video als een kans om iets nieuws uit te proberen... want daar houden we juist zo van. Voor de periode sept '20 t/m jan '21 zijn wij op zoek naar een stagiair die ons video team komt versterken.

Wat je bij ons gaat doen.

Als Video editor stagiair(e) werk je nauw samen met ons team van creatieven, bestaande uit Concepters, Graphic Designers, Interaction Designers, Developers én Video editors natuurlijk. Maar wat je maakt moet er niet alleen vet uitzien, het moet ook inhoudelijk helemaal kloppen. Daarin word je begeleid door de Projectmanagers. Met hun briefing in je broekzak is het aan jou om er een vernieuwend en gaaf product van te maken met vrijheid voor je eigen ‘signature’.

Wat wij van je vragen.

 • Je bent derde- of vierdejaars student op een Media Design gerelateerde opleiding (HBO niveau);Je kent Premiere Pro, After Effects op je duimpje;
 • Je hebt Kennis van Photoshop en Illustrator. Ook van Cinema4D? Dat is helemaal top!;
 • Je bent in staat om mee te draaien en zelfstandig aan een project te werken;
 • Je bent pas tevreden wanneer iets he-le-maal perfect is;
 • Een flinke dosis creativiteit, enthousiasme en liefde voor het vak. 

Niet meteen schrikken van deze lijst; want wij snappen dat wellicht nog niet achter elk puntje een vinkje kan staan!

Wat wij bieden

 • De mogelijkheid om mee te kijken in een jong en ambitieus bedrijf;
 • Een leerzame werkplek met voldoende afwisseling door uitdagende projecten voor mooie klanten;
 • Goede begeleiding vanuit FX door een ervaren Video editor of Motion Graphic Designer;
 • Een creatieve en ontspannen omgeving met ruimte voor een potje darten, een grap en een grol;
 • Elke dag kneitergoeie koffie en een liefdevolle bereide lunch;
 • Een mooie stagevergoeding.

Iets voor jou?

Wat goed! Stuur dan graag zo snel mogelijk je motivatie en portfolio naar maris.jacobs@fxagency.nl, dank je wel alvast!

P.s.: Ben jij een headhunter/recruiter/talentscout en lees je mee? Dan wil je vast weten of je ons kunt benaderen voor deze vacature. Goed nieuws: dat kan! Maar wel nadat je € 250,- overgemaakt hebt aan Stichting Lezen en Schrijven (IBAN: NL26 RABO 0162 152 256). Neem je contact op en was je dit nog even vergeten? Geen probleem, we sturen je mail door naar deze lieve mensen. Zij zijn op de hoogte en sturen je dan netjes een factuur.