Herinneringen zijn altijd ervaringen. Dus als we willen dat iets écht beklijft, moeten we zorgen dat de ervaring onvergetelijk wordt.

Hybride events

Een goed hybride event combineert de kracht van (spontane) fysieke ontmoetingen met de mogelijkheden van online. Het beste van twee werelden en één dynamische en interactieve ervaring voor al je bezoekers. Hybride events zijn er in allerlei soorten en maten. Welke daarvan het meest geschikt is hangt af van jouw doelstellingen en publiek.

Lees meer over hybride events

Online events

Mensen hebben behoefte aan informatie en verbinding. Online events zijn daarom een uitkomst, nu en in de toekomst. Maar hoe organiseer je een online event met een professionele uitstraling? In een echte studio of juist virtueel? Een event waar er middels live interactie, visuele presentaties en een duidelijk verhaal een beleving gecreëerd wordt die blijft hangen bij je publiek.

Lees meer over online events

Fysieke events

Als mensen samenkomen ontstaat er een unieke kans om te verbinden en krachtig te communiceren. Wellicht kijk je vooruit, of juist terug op het afgelopen jaar, hoe dan ook; je hebt een belangrijke boodschap die verteld moet worden. Door goed te kijken naar je doel, doelgroep en boodschap zorgen we voor beleving van je boodschap. En dan op een manier die mensen niet snel zullen vergeten.

Lees meer over fysieke events

Virtuele studio

Organiseer je binnenkort een online event en zoek je een plek waar alles wat je bedenkt werkelijkheid kan worden? Een plek met alle ruimte voor creativiteit en met onbeperkte mogelijkheden? Stop dan maar met zoeken, want bij ons ben je aan het juiste adres.

Lees meer over onze virtuele studio

FX Studio

Een volledig ingerichte studio met de juiste apparatuur en pro’s om in no-time een online event op te zetten. Onze FX Studio is een bijzondere uitzendlocatie die helemaal klaar is voor jouw online verhaal. 

Bekijk de studio

Reply.live: hét event platform

Neem de bezoekers van jouw online, fysieke of hybride event van begin tot eind mee in een unieke, persoonlijke event experience. Ons online event platform reply.live zorgt voor een optimale gebruikerservaring, waarbij iedere fase van je event naadloos op elkaar aansluit. Allemaal op één platform en beschikbaar op iedere smartphone. De ultieme event app.

Meer over Reply.live