Fysieke events test

Wij vertalen verhalen en brengen ze tot leven. Dat doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld met fysieke events. Dit is namelijk de uitgelezen kans om je doelgroep op een unieke manier mee te nemen in jouw boodschap of verhaal. Van employee meetings tot strategie, wij hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd van fysieke events. Naast de organisatie van deze events zijn wij specialist in het creëren van content die deze events tot een beleving maken.

Creating memories

Waar mensen samenkomen ontstaan er unieke kans tot verbinding en het creëren van een beleving. Kijk je vooruit, of juist terug op afgelopen jaar? Hoe dan ook; jouw boodschap zal een beleving worden. Creëer (spontane) fysieke ontmoetingen aan de hand digitale content. Breng mensen samen die niet eerder samen zijn gekomen. Tijdens een fysiek event is dit allemaal mogelijk. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

Live evenement

Een live evenement op locatie zorgt ervoor dat je doelgroep op kan gaan in de experience die jij ze mee wil geven. Niet achter hun laptop thuis, maar echt opgaan in het moment. Zodat jouw boodschap tastbaar wordt. Samen gaan we kijken wat jouw doel, doelgroep en boodschap is. Samen zetten we dit om in een verhaal.

Door bij een fysiek event creatieve content met een digitale laag toe te voegen. Kan je op verschillende manieren een boodschap overbrengen en er een heuse experience van maken. 

Jelle Clignet - FX Agency

Fysiek event organiseren

Als digital experience agency doen we niets liever dan jouw boodschap vertalen naar een beleving die perfect aansluit bij de doelgroep. Hoe? Dat ligt aan je doelen. Maar wat die ook zijn, wij zorgen ervoor dat ze tijdens jouw live event behaald gaan worden. Zodat jij onbezorgd van het event kan genieten. Want daar ligt onze kracht. Bij Deloitte weten ze daar alles van!

Lees hier de case.

Interactie & communicatie

Ons zelf ontwikkelde eventplatform maakt het mogelijk om steeds interactie te hebben met de bezoekers van je virtuele event. Van een quiz tot een poll en van het versturen van emoji’s tot het stellen van vragen. Zo worden bezoekers actieve deelnemers. 

Lees hier meer over het eventplatform.