Loading...

Strategic storytelling

Om door het filter van de doelgroep te komen denken we goed na over timing, spanningsboog, toon en hoe je de doelgroep aanspreekt. Wij slaan de brug tussen jouw boodschap en de wereld van je doelgroep. 

Leadership Communicatie

De communicatiestijl van het management heeft invloed op het motiveren en bekrachtigen van jouw werknemers. Goede communicatie vanuit de top zorgt er niet alleen voor dat teams hun projecten succesvol afronden, maar stelt bedrijven ook in staat om te groeien. We zorgen samen met onze klanten voor krachtige communicatie, afgestemd op zender én ontvanger. 

Bekijk voorbeeld case

Interne campagnes

Soms moet er intern succes behaald worden voordat er extern gehandeld kan worden. Net als consumenten moeten werknemers meer dan één keer bereikt worden voordat een boodschap aankomt. FX Agency heeft al 10 jaar ervaring met doelgroepsegmentatie, data-driven storytelling, interne kanalen en alle andere aspecten van interne campagnes.

Bekijk voorbeeld case

Content strategie

Als je als organisatie veel intern communiceert dan geeft structuur helderheid aan de ontvanger. Welke boodschap wil je overbrengen, wie zijn de doelgroepen en wanneer zouden ze welk deel van die boodschap moeten krijgen? Vragen die we bij FX Agency dagelijks stellen. We kijken samen naar de interne organisatie en schrijven een contentstrategie waarbij we middels doelgroepsegmentatie streven naar persoonlijke en relevante communicatie.  

Storytelling

Als je een boodschap kunt omvormen tot een verhaal, dan kun je mensen erin meenemen. Bij FX Agency maken we graag van je boodschap een verhaal. Het laat zien waarom iets de juiste oplossing is, of waarom het zo belangrijk is voor de organisatie. Met de juiste timing, volgorde, spanningsboog en climax, slaan we een brug tussen de boodschap en de belevingswereld van de doelgroepen.

Bekijk voorbeeld case