Werken bij FX Agency

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die met liefde hard werken aan de nieuwste digitale media met fantastische collega's. Die de sfeer erin kunnen houden terwijl we hard bezig zijn om de deadline te halen. Zeg maar: echte FX'ers. Ben jij er ook zo één? Lees dan snel verder.

Wij geloven dat jij het beste werk maakt als je de vrijheid krijgt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?

Onze vacatures

Lead Designer

Ben jij iemand die designs én designers naar een volgend niveau kan tillen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Video Editor & Motion Graphic designer

We zoeken iemand die als geen ander weet hoe je verhalen met beeld en geluid tot leven brengt.

Lees meer

Projectmanager

We zoeken iemand die weet hoe je digitale dromen tot leven brengt en als geen ander de brug kan slaan tussen klant en creatie.

Lees meer

HR Manager (interim)

We zoeken een sociaal dier met veel HR kennis om onze “People” blij te houden en onze “Culture” te behouden!

Lees meer

Technisch Projectmanager/ Producer

We zoeken iemand die parels maakt van onze meest innovatieve en technische projecten en als geen ander de brug kan slaan tussen klant en techniek.

Lees meer

Business Development Manager

Ga jij helemaal "aan" op het behalen van new-business doelstellingen en heb jij een rugzak aan sales ervaring? Kom dan samen met ons de commerciële koers bepalen bij FX!

Lees meer

Accountmanager

Ben jij iemand die als geen ander weet waar onze klanten écht op zitten te wachten en binnen no time bij ze op speed dial staat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Marketeer Reply.live

We zoeken iemand die ons eventplatform Reply.live zo goed in de markt gaat zetten dat we nooit meer hoeven uit te leggen wat Reply.live precies is. Iets voor jou?

Lees meer

Full Stack Developer

Ben je bedreven in Laravel & React en switch je makkelijk tussen lastige code en klare taal? Kom bij ons mooie websites, tools, apps en platforms maken!

Lees meer

Development Stagiair

Ben jij een bijna afgestudeerde developer die geniet van fullstack werk? Krijg je graag ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien?

Lees meer

Marketing Stagiair

We zoeken iemand die op het punt staat om furore te maken als marketeer!

Lees meer

Video Editor Stagiair

Sta jij te trappelen om verhalen tot leven te wekken in beeld en geluid?

Lees meer

Hoe werkt het?

Je eerste dag

Op je eerste werkdag bij FX Agency gaan we er voor zorgen dat er van werken eigenlijk niet zoveel terecht komt (daar krijg je later nog genoeg de kans voor). ’s Ochtends begin je met jouw mentor die je welkom heet en uitlegt hoe ons ultra-geheime inwerkprogramma eruitziet. Zo rond de lunch heb je waarschijnlikj het wachtwoord van je computer wel ontrafeld en gedurende de dag praat je vooral met nieuwe collega’s, drink je een lekker bakkie en kijk je met een gezonde frons naar al die afkortingen op de server. Ohja, en je ontmoet Houtwang natuurlijk!

Vrijheid

Ben jij een sucker voor regeltjes en protocollen? Vind je het fijn als iemand precies zegt wat je wanneer moet doen? Het liefst terwijl ze over je schouder mee blijven kijken? Dan is werken bij FX Agency waarschijnlijk niets voor jou. Wij geloven heel sterk dat we met zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk vertrouwen in elkaar moeten werken. Dat werkt beter én zorgt voor beter werk. Concreet betekent dit dat niemand het gek vindt als je wat later binnenkomt, een dagje vrij bent of je liever thuis werkt. Jij kent je verantwoordelijkheden en zorgt er toch wel voor dat het af komt, goed is, en je collega's er van op de hoogte zijn.

Betrokkenheid

Over creatief werk heeft iedereen een mening. En dat is maar goed ook. Of je nu een ouwe bok of jonge hond bent, we waarderen jouw mening en gaan er vanuit dat jij die van anderen ook wel kan hebben. Hoe moeilijk het ook lijkt, samen komen we er wel uit. En zeg nou zelf, een high five met jezelf is gewoon geen z*k aan, toch?

Lachen gieren brullen

Soms moet je de zaken heel serieus nemen. En soms moet je iemand gewoon even een asswhooping geven bij het dartbord. Of met een luchtbed van de trap glijden. Of met een salto van een rots de zee in springen op Mallorca. Yup. FX Agency staat bekend om haar legendarische uitjes. Die uitjes verdienen we samen: hebben we een gouden jaar gehad? Dan volgt ook een gouden weekend weg!

Waar we voor staan

Bij FX Agency daag je jezelf en anderen uit om wat ‘normaal’ is geworden in twijfel te trekken. Dat iets altijd zo gedaan wordt is geen argument. We leren met en van elkaar. Daarbij kom je er altijd achter dat je meer kunt dan je denkt. We maken veel ruimte voor fun; met jezelf, met collega's en klanten. We houden van hard werken, samen lachen en mooie dingen maken.

Het salarismodel van FX

Vanaf 2021 zijn we begonnen met een nieuwe manier van belonen. Dat betekent niet dat we onze salarissen voortaan in high-fives uitbetalen, maar wel dat de manier waarop ze worden bepaald is verbeterd. Met ons ‘salarismodel’ zorgen we dat iedereen transparant, goed en eerlijk wordt beloond. Zonder achterkamertjespolitiek en zonder lastige gesprekken over loonsverhoging. Die krijg je namelijk gewoon elk jaar op je werkverjaardag.

Uitstekende voorwaarden

Bij een bureau dat moeilijke zaken graag makkelijker maakt, hoort natuurlijk geen standaard vormgegeven contract. En dus ziet je contract bij FX Agency er meer uit als een infographic zodat je wél duidelijk hebt waar je nu voor tekent. Voor een nogal goed geregeld pensioen bijvoorbeeld. En voor al die andere dingen die hierboven al ergens noemden.