Loading...

Werken bij FX Agency

We zoeken regelmatig naar enthousiaste professionals die met liefde werken aan de nieuwste digitale media. Van die fantastische collega's die de sfeer erin kunnen houden terwijl we hard bezig zijn om de deadline te halen. Zeg maar: echte FX'ers. Ben jij er ook zo één? Bekijk dan onze huidige vacatures hieronder en laat ons weten waarom wij met jou aan tafel moeten!

Hoe werkt het?

Wat als ik werk bij FX Agency? Wij geloven dat jij het beste werk maakt als je de vrijheid krijgt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè? Die vrijheid betekent natuurlijk wel dat jij als volslagen vakidioot om moet kunnen gaan met die verantwoordelijkheid, dat je er bent voor je collega's als ze je nodig hebben, en dat jij je rol binnen FX serieus neemt. Dan kun je op een verjaardag niet alleen vertellen dat je een onbeperkt aantal aan vrije dagen hebt, maar ook dat je gewoon heel vette dingen mag maken!

Je eerste dag

Op je eerste werkdag bij FX Agency gaan we er voor zorgen dat er van werken eigenlijk niet zoveel terecht komt (daar krijg je later nog genoeg de kans voor). ’s Ochtends begin je met jouw mentor die je welkom heet en uitlegt hoe ons ultra-geheime inwerkprogramma eruitziet. Zo rond de lunch heb je waarschijnlij het wachtwoord van je computer wel ontrafeld en gedurende de dag praat je vooral met nieuwe collega’s, drink je een lekker bakkie en kijk je met een gezonde frons naar al die afkortingen op de server. Ohja, en je ontmoet Houtwang natuurlijk!

Vrijheid

Ben jij een sucker voor regeltjes en protocollen? Vind je het fijn als iemand precies zegt wat je wanneer moet doen? Het liefst terwijl ze over je schouder mee blijven kijken? Dan is werken bij FX Agency waarschijnlijk niets voor jou. Wij geloven heel sterk dat we met zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk vertrouwen in elkaar moeten werken. Dat werkt beter én het zorgt voor beter werk. Concreet betekent dit dat niemand het gek vindt als je wat later binnenkomt, je een dagje vrij wilt of je liever thuis werkt. Jij kent je verantwoordelijkheden en zorgt er toch wel voor dat het af komt, goed is en je collega's er van op de hoogte zijn.

Betrokkenheid

Over creatief werk heeft iedereen een mening. En dat is maar goed ook. Of je nu een ouwe bok of jonge hond bent, we waarderen jouw mening en gaan er vanuit dat jij die van anderen ook wel kan hebben. Hoe moeilijk het ook lijkt, samen komen we er wel uit. En zeg nou zelf, een high five met jezelf is gewoon geen z*k aan, toch?

Lachen gieren brullen

Soms moet je de zaken heel serieus nemen. En soms moet je iemand gewoon even een asswhooping geven bij het dartbord. Of met een luchtbed van de trap glijden. Of met een salto van een rots de zee in springen op Mallorca. Yup. FX Agency staat bekend om haar legendarische uitjes. Die uitjes verdienen we samen: hebben we een gouden jaar gehad? Dan volgt ook een gouden weekend weg!

Waar we voor staan

Bij FX Agency daag je jezelf en anderen uit om wat ‘normaal’ is geworden in twijfel te trekken. Dat iets altijd zo gedaan wordt is geen argument. We leren met en van elkaar. Daarbij kom je er altijd achter dat je meer kunt dan je denkt. We maken veel ruimte voor fun; met jezelf, met collega's en klanten. We houden van hard werken, samen lachen en mooie dingen maken.

Belonen 2.0

Vanaf 2021 zijn we begonnen met een nieuwe manier van belonen. Dat betekent niet dat we onze salarissen voortaan in high-fives uitbetalen, maar wel dat de manier waarop ze worden bepaald is verbeterd. Met ons ‘belonen 2.0’ zorgen we dat iedereen transparant, goed en eerlijk wordt beloond. Zonder achterkamertjespolitiek en zonder lastige gesprekken over loonsverhoging. Die krijg je namelijk gewoon elk jaar op je werkverjaardag.

Uitstekende voorwaarden

Bij een bureau dat moeilijke zaken graag makkelijker maakt, hoort natuurlijk geen standaard vormgegeven contract. En dus ziet je contract bij FX Agency er meer uit als een infographic zodat je wél duidelijk hebt waar je nu voor tekent. Voor een nogal goed geregeld pensioen bijvoorbeeld. En voor al die dingen die hierboven al beschreven werden.