FX Inside | 2 minuten

FX Agency bij 's werelds beste eventbureaus!

We hebben weer wat te vieren! Na een lekker jaar vol prijswinnende (online) events staan we ineens op plek 20(!) in de Eventex 500 index. We horen dus bij de 20 meest toonaangevende bedrijven uit de eventindustrie. Hadden we niet zien aankomen, maar zijn we enorm trots op!

Make no mistake, making the “Eventex 500” index is a tremendous accomplishment. We base this ranking on 20 popular event industry awards from around the world.

Ovanes Ovanesian (Co-founder of Eventex)

De Eventex 500 index

Bevat de 500 meest toonaangevende en bekroonde bedrijven in de eventindustrie. De index wordt samengesteld aan de hand van de 20 meest prestigieuze evenement- en ervaringsmarketingprijzen wereldwijd. Het is daarmee de ultieme ranglijst op het gebied van effectiviteit, vernieuwing & succes binnen de eventindustrie.

In het afgelopen anderhalf jaar wisten we een unieke plek in de markt te claimen. We merkten wel dat (internationale) organisaties ons steeds beter weten te vinden, maar dit hadden we niet verwacht. Het is een fijne bevestiging en, vooral, een goede motivatie om door te gaan met wat we het liefste doen; verhalen tot leven brengen. Online, fysiek en hybride.”

Niels Janssen (Founder FX Agency)