Loading...

Wij zijn
FX Agency

We worden tegenwoordig aardig in de customer journey watten gelegd. Met sexy content, slimme websites en social campagnes die nog beter weten waar je zin in hebt dan jijzelf. Maareh, doen we dat ook als het gaat om interne en corporate communicatie?

Nou, als wij het voor het zeggen hebben; zeker! FX Agency is hét creatieve bureau voor vernieuwende interne & corporate communicatie. Je weet wel, met van die mensen die het niet gek vinden dat iets innovatief is. Of volgens de laatste trend. Of beide.

Want een strategie kán beleefd en gevoeld worden. En een leadership event kán talk of the town zijn. Of op zijn minst talk of the koffiehoek. De voorwaarde? Dat we de mensen laten zien hoe belangrijk ze voor je zijn. Als wij zichtbaar moeite steken in het verhaal, doen zij dat ook. Klinkt simpel. En dat is het eigenlijk ook.

Het maakt niet uit wat je wilt bereiken. Als de organisatie het onderwerp is, maken we er samen een succes van. Van huge events voor alle collega’s tot perfect op de persoon toegepaste content. Communicatie over de organisatie, maar dan op het niveau dat mensen mogen verwachten. Let’s reinvent corporate communication.

Meet the
FX'ers

Reinventing corporate communication

Klanten

Preferred supplier
adobe-logoPON

Prijzen

Partners