FX Inspire | 3 min

Expeditie Hybride

Wat als het straks weer kan? Als er geen excuus meer is voor die corona coupe? En een (gedeeltelijk) fysiek event weer optie is? Kiezen we dan voor online, fysiek of hybride? En wat betekent dat eigenlijk?

Lekker jaartje he 2020? Van kantoor naar de zolderkamer, en van urenlang in de file naar urenlang in zoom. We spraken elkaar vaker, maar zagen elkaar een stuk minder.

Een wilde haardos en huilende kinderen op de achtergrond waren ineens oké, en voor het eerst werd die webcam in je laptop echt nuttig. We lachten, huilden, vonden het spannend en vonden uiteindelijk ook samen onze weg.

Alles werd online, inclusief onze contactmomenten, events & experiences. Prima voor nu, maar wat als het straks weer kan? Als er geen excuus meer is voor die corona coupe? En een (gedeeltelijk) fysiek event weer optie is? Kiezen we dan voor online, fysiek of hybride? En wat betekent dat eigenlijk?

Naar die antwoorden gingen wij samen met een aantal van onze klanten/mede-pioniers op zoek. Heb jij een deel gemist of kon jij er toch niet bijzijn? Geen zorgen, je kunt het event hieronder op je gemak (opnieuw) bekijken.

Expeditie Hybride terugkijken?