FX Play | 3 minuten

FX presenteert
Indiaan Pale Ale

Daar is die dan, de Indiaan Pale Ale (IPA voor intimi). Verfrissend, smaakvol, fijn om naar te kijken en vol creatieve ingrediënten; een tipi’s FX-biertje!

Bier? Dat is toch helemaal niet digitaal?

Nope, maar (vraag maar aan onze vrienden van HEINEKEN) een experience is het zeker! Daarnaast hebben we sinds enkele maanden een heuse bierbrouwer in dienst (die trouwens ook de mooiste virtuele studio’s en andere dingen in UNREAL bouwt) en vieren we graag onze successen samen. Dat laatste kan sinds kort weer fysiek met een biertje, óns biertje.

Over de Indiaan Pale Ale

Dit bier ademt FX, van idee tot etiket. Niet alleen hebben we alles zelf gemaakt, maar ook de ingrediënten houden verband met FX en natuurlijk onze mascotte Houtwang. Zo komen alle hopsoorten uit dezelfde vallei als onze indiaan, mogen we Jelle en Rik bedanken voor het prachtige etiket, proef je tijdens het drinken een vleugje Maliebanaan en is zelfs het alcoholpercentage (6,8%) geen toeval.

En nu? Komt er een fabriek?

Dit succes smaakt naar meer, dus het zou zomaar kunnen dat we binnenkort iets nieuws gaan brouwen of dat de Indiaan Pale Ale in de toekomst een comeback maakt. Een fabriek zal er niet komen, maar een nieuw biertje zien wij wel zitten. Inclusief nieuwe smaak en ingrediënten, dus kom maar door met je suggesties!

Kan ik het kopen?

Nee, maar je mag wel komen proeven! Zolang de voorraad strekt. De eerste batch is bijna op, maar er slingeren nog een paar flesjes rond op kantoor, dus bel snel met je favoriete accountmanager/FX’er en nodig jezelf uit voor een biertje bij ons op kantoor! Cheers!