Content Butler

Zo heb je interne communicatie nog niet bekeken

We worden tegenwoordig aardig in de customer journey watten gelegd. Met sexy content, slimme websites en social campagnes die nog beter weten waar je zin in hebt dan jijzelf. Maareh, doen we dat ook als het gaat om corporate communicatie? Eigenlijk niet, en daarom hebben we Content Butler ontwikkeld.

Net zo veelzijdig als jouw organisatie

De Content Butler brengt de interne communicatie van jouw bedrijf naar het hoogste niveau. Het is de web-tool waarmee jouw medewerkers in één keer op de hoogte zijn van wat er speelt. Gevuld met relevante updates (tekst, video, en audio), veelzijdig, en vertrouwd in het gebruik. Nu beschikbaar voor je gehele organisatie, altijd en overal.

Een vertrouwd gezicht

De Content Butler bouwen we volgens de visuele identiteit van jouw organisatie; zo is hij uniek en herkenbaar. Op zichzelf, of als toevoeging aan een bestaand intranet.

Modern en intuïtief

De Content Butler werkt logisch en gemakkelijk door slim functioneel design. Zo kan iedereen er meteen mee aan de slag, zonder gebruiksaanwijzing. Deze web-tool is online beschikbaar vanaf elk apparaat. Er hoeft niets voor gedownload of geïnstalleerd te worden en kan er iedereen er eenvoudig gebruik van maken.

Van bushalte tot bureausessie

De hoeveelheid informatie kan afgestemd worden op de beschikbare tijd. Tijdbesparend, relevant, en passend in elk moment van de dag.

Naadloos van oogstrelend naar hands-free

De Content Butler wisselt tijdens het afspelen in één beweging van video naar podcast. En weer terug. Alles wat je wil delen, is dus in elke gewenste vorm beschikbaar.