Loading...

Digitale events

Een digitaal interactief event is een evenement dat wordt opgenomen op een locatie en online bekeken kan worden via een platform, waarbij je publiek online op een interactieve manier kan participeren. Het kan uitkomst bieden wanneer een event onverhoopt geannuleerd wordt wegens overmacht.

Waarom een digitaal interactief event?

  • Te organiseren op elke wenselijke locatie
  • Mogelijkheid tot verschillende manieren van participatie & interactie van het publiek
  • Eenvoudig delen van content via een livestream
  • Sprekers kunnen gewoon presenteren, in de studio of vanaf een andere plek
  • Op korte termijn te realiseren

FX Agency kan volledig ontzorgen: van locatie, techniek, advies over je programma, begeleiden van sprekers en het produceren van videos en presentaties. Tot het uitzenden van het event incl. interactie en participatie met het publiek.

Floor Willems - Client Service Director

Interactie & beleving

Ook bij een digitaal event kan je betrokkenheid bij je publiek creëren. We hebben de ervaring en onze in-house ontwikkelde applicatie Reply.live om mensen samen te brengen, ongeacht waar zij zijn. Zo kunnen we je publiek betrekken, net als bij een live evenement. Interactie voor, tijdens en na het event. Stel vragen. Doe een poll. Of daag je kijkers uit met een quiz.

Bekijk onze digitale event pakketten

Lees meer over Reply.live

Programma & content 

Ons hart gaat sneller kloppen van het maken van creatieve content. Het liefst zo sprekend en verrassend mogelijk! Van een visuele identiteit voor je event, PowerPoint presentaties, video’s tot een op maat gemaakte event website of visueel decor voor een LED wall. En dan streven we er graag naar dat dit helemaal aansluit bij je programma en de content die je met je kijkers wilt delen. 

Bekijk onze digitale event pakketten

Bekijk meer van ons werk 

Setup & broadcast 

Wij regelen de AV apparatuur en een platform voor het streamen van je digitale evenement. Dit kan op elk wenselijke locatie zijn, ook op kantoor. We zorgen voor een passende studio setup en met professioneel, technisch personeel zorgen wij ervoor dat je kijkers geen seconde hoeven te missen van je digitale event. En dit allemaal, kunnen we als het nodig is binnen 1 week met elkaar opzetten. 

Bekijk onze digitale event pakketten

Virtuele events

Geef je publiek een unieke ervaring en haal het maximale uit je online event. Met onze virtuele events bepaal je zelf de locatie, studio of ruimte. Presenteer in onze FXA3D studio of op het topje van Eiffeltoren. Wat je wens ook is, we weten een echt ‘live’ gevoel na te bootsen voor je publiek. 

Lees meer over virtuele events

Digitale events zijn een geweldig alternatief voor live events. Het bespaart een hoop geld en tijd en ze hebben een minimale ecologische voetafdruk. Dankzij de nieuwste technieken zijn we in staat om jouw publiek achter hun laptop en telefoon volledige te betrekken bij jouw event.

Niels Janssen - Oprichter FX Agency