Digitale interne communicatie vanuit huis

Een live event, conferentie of meeting, waarbij de techniek zo wordt ingericht dat het vanuit huis mogelijk is te zenden, ontvangen én participeren. Een digitaal alternatief voor de periodieke interne (team, afdeling of organisatie) updates.

Effectieve interne communicatie, vanuit huis

Het is belangrijk goed te blijven communiceren en verbinden met je personeel, juist nu. Je wilt dat mensen betrokken blijven en ze de kans geven hun zorgen te uiten of vragen te stellen. Met ons 'digitaal event vanuit huis' is het mogelijk om op een professionele & interactieve manier te blijven communiceren met je personeel. We zorgen dat alles een professionele uitstraling heeft en werkt zonder problemen. Het publiek zit thuis volgens de huidige richtlijnen, maar wel geboeid en betrokken bij jouw verhaal.

Wanneer is een digitaal event 'vanuit huis' interessant?

  • Ter vervanging van periodieke interne (team, afdeling of organisatie) updates.
  • Bij het bereiken van grote groepen (>30 personen).
  • Als er live interactie met het publiek plaatsvindt.
  • Als er meer dan twee sprekers zijn.

Interactie & betrokkenheid

Het publiek zit thuis achter hun laptop, het is daarom van groot belang dat er voldoende betrokkenheid is. We helpen met opstellen van een programma waarbij interactie met het publiek voorop staat. We hebben de ervaring en onze eigen in-house ontwikkelde applicatie Reply.live om mensen samen te brengen, ongeacht waar zij zijn. Zo kunnen we je publiek betrekken, net als bij een live evenement. Stel vragen op de social wall of doe een poll om live de mening van je publiek op te vragen.

Lees meer over Reply.live

Programma & content 

We stellen graag het programma voor het digitale event samen of vervullen een adviserende rol. Samen kijken we naar de lengte, mate van zenden en interactie. We zorgen ervoor dat de livestream een professionele uitstraling heeft. En creëren voor sprekers hun presentaties, bumpers en aankondiging video’s in de huisstijl van je organisatie of event. We begeleiden ook de sprekers bij de voorbereiding en tijdens het uitzenden van de livestream. Zo zorgen onze event managers op afstand voor een soepel verloop van het event, zodat jij je kunt focussen op de boodschap en je publiek!

Setup & broadcast

Wij regelen alle apparatuur en een platform voor het streamen van je digitale update. We voorzien je waar nodig van de correcte en benodigde apparatuur. Op afstand regelen wij alle technische aspecten, je hoeft alleen maar plaats te nemen achter je laptop. Heel makkelijk dus!