Presentatie Design

Is het je wel eens opgevallen dat écht goede bijna altijd presentaties een lust voor het oog zijn? Dat het niet alleen inhoudelijk klopt, maar dat de slides, video's en animaties het verhaal een extra laag geven? Heerlijk om naar te luisteren én te kijken.

Inhoud en vorm gaan hand in hand

Als er een presentatie gegeven moet worden, zowel intern als extern, dan wil je dat deze het best mogelijke beeld geeft van jou en je organisatie. Ook wil je dat de inhoud niet verloren gaat door de vorm. Wij ontwerpen en maken opvallende presentaties die de aandacht verdienen met pakkende verhalen, visuele content en unieke animaties. We houden rekening met de inhoud, spanningsboog, doelgroep en audiovisuele mogelijkheden op de plek waar je presenteert. 

KLM 100 jaar

KLM werd in 2019 een eeuw oud. Dat is een prestatie, want het Nederlandse bedrijf is de oudste nog onder haar eigen naam opererende luchtvaartmaatschappij ter wereld. Tijd om stil te staan bij KLM's uitgebreide geschiedenis én vernieuwende karakter, verteld door niemand minder dan KLM CEO Pieter Elbers. FX Agency ontwikkelde een storyline én vorm die naadloos op elkaar aansluiten. Beelden uit het verleden werden tot leven gebracht met parallax en cinemagraphic effecten en de volledige presentatie voelt als één vloeiend verhaal. Het resultaat: een meeslepend succesverhaal dat goed verteld is over de hele wereld.

Bekijk de case