Certification Celebration 2023

Top Employers Institute

Nu we elkaar weer in-person konden ontmoeten vroeg Top Employers Institute ons dit jaar om “Een nieuw concept voor de Certification Celebration waarbij de Top Employers community wordt geïnspireerd en met elkaar verbonden”. Benieuwd naar het resultaat? Dat lees je in de case!

2021 & 2022

In 2021 en 2022 zetten we de nieuwe standaard voor de jaarlijkse Certification Celebration met een volledig virtuele productie. Voor 2023 ging FX Agency met een nieuwe strategie en concept terug naar de menselijke kern, met te gek event in de Rode Hoed en een lange termijn campagne-aanpak.

Late-night talkshow

We trapten af met een vernieuwde wereldwijde online Certification Celebration. Onder leiding van Boom Chicago-ster Stacey Smith creëerden we een spectaculaire  late-night talk show waarin we alle Top Employers in het zonnetje zetten.

Met een slim communicatietraject nodigden we alle huidige en nieuw gecertificeerde Top Employers uit. Drie keer, in drie verschillende tijdzones. Zo kreeg iedereen de kans om deel uit te maken van onze celebration.

We zijn altijd op zoek naar een manier om alle gecertificeerde bedrijven erkenning te geven, maar omdat er veel Top Employers zijn moeten we echt die balans vinden en ik denk dat we daar dit jaar echt in geslaagd zijn.

Head of Events & Partnerships Top Employers Institute

Communicatietoolkit

Tegelijkertijd lanceerden we een digitaal campagne- en activatieplatform. Hier kunnen gecertificeerde bedrijven content en activaties vinden om hun erkenning het hele jaar door te vieren. We introduceerden een communicatietoolkit voor gecertificeerde Top Employers, die voor een grote knal zorgde op social media. Tot slot kondigden we een reeks in-person events aan.

In-person events

In 14 landen over de hele wereld werden Top Employers uitgenodigd om te proosten, netwerken en de laatste trends en inzichten te delen over de wereld van werk. Om wereldwijde kwaliteit en consistentie te garanderen, bouwden we een playbook voor lokale marketing managers.

Resultaten

Tel dit alles bij elkaar op en je krijgt de ultieme hybride ervaring voor onze Top Employers. Het belangrijkste doel van de Certification Celebration was dat de Top Employers van dit jaar trots zouden zijn op wat ze hebben bereikt en dit samen zouden kunnen vieren. Op basis van het aantal bedrijven dat aanwezig was bij de Certification Celebration en het aantal bedrijven dat hun certificering communiceerde via verschillende platforms (zowel eigen als betaald), kunnen we zeggen dat dit is bereikt:

  • 2053 topwerkgevers in 2023
  • 8425 inschrijvingen
  • 6.4k aantal activa gedownload door deelnemers
  • 4178 bekeken pagina’s
  • 9630 impressies Vimeo streams
  • 13.541 bekeken pagina’s Bizzabo stream