CUPRA experience

CUPRA

Wat doe je als een van de vetste automerken je vraagt om mee te denken over de toekomst van auto's verkopen? Wij sprongen een gat in de lucht en bedachten de CUPRA experience. Een interactieve tool die jouw je droomauto digitaal laat ervaren, en bomvolle showrooms overbodig maakt.

Bijzondere auto's verkopen op een bijzondere manier. CUPRA doet het en wij gaan ze daarbij helpen.

Niels Janssen (FX Agency)

Levensgroot en levensecht

De tijden dat er tachtig auto's in de showroom stonden zijn voorbij. Als het aan CUPRA ligt althans. Want waarom zou je een consument een auto laten zien die nét niet helemaal is zoals hij 'm zelf zou willen, als je die droomauto met een paar klikken levensgroot en levensecht op het scherm kan krijgen?

Met een paar klikken toveren we je droomconfiguratie levensgroot en levensecht op het scherm, de ultieme manier om je auto samen te stellen!

Johan Tichelaar (Senior CUPRA Specialist)

Wél het wiel opnieuw uitvinden

Ingesleten tradities en opvattingen zijn er genoeg in de autobranche, maar niet bij CUPRA. De tijden van dikke brochures, onnodige fysieke afspraken en lange ingewikkelde optielijsten zijn voorbij. CUPRA ziet toekomst in een digitale klantreis en gelooft, net als wij, dat consumenten hun auto prima (grotendeels) digitaal willen ervaren en bestellen. Ingewikkelde optielijsten move over, there's a new kid in town!

Verschillende sferen en settings

Een proefrit, demo-model of foto blijft altijd een momentopname. Als je iemand wil laten ervaren hoe zijn droomkleur of velg er in de praktijk uitziet moet je 'm die auto eigenlijk een week meegeven. Dat wordt in de praktijk wat lastig, maar door de auto in verschillende sferen, omstandigheden en settings te kunnen tonen komen we (meer dan) aardig dicht in de buurt.

We horen van klanten dat het scherm ze helpt in het beslissingsproces en dat ze dankzij het scherm ook echt de juiste kleur hebben kunnen kiezen.

Johan Tichelaar (Senior CUPRA Specialist)

Tot in de kleinste details

CUPRA verkoopt voornamelijk aan liefhebbers, aan mensen voor wie hun auto meer is dan een vervoersmiddel. Dat maakt de keuze voor het merk en de auto een hele bewuste en hele belangrijke. Daarom brachten we niet alleen de standaardshots in beeld, maar heeft de verkoper de mogelijkheid om alle belangrijke lijnen, hoeken en details haarscherp uit te lichten.