Moving MyDeloitte

Deloitte

Tot voor kort was MyDeloitte dé plek voor Deloitters om informatie te verzamelen en nieuwsberichten te lezen. Een nieuwsbulletin, orakel en wandelend archief ineen. Waar Deloitte de afgelopen jaren volop doorontwikkelde stond MyDeloitte een beetje stil en groeide de vraag naar betere zoekfunctionaliteiten en personalisatiemogelijkheden. Het werd tijd om MyDeloitte te verruilen voor iets nieuws, iets beters. Tijd voor een campagne die de overstap van MyDeloitte naar Deloitte Daily en Deloitte Resources introduceert, en medewerkers enthousiasmeert voor de nieuwe systemen.

Hoe zorgen we ervoor dat alle Deloitte medewerkers kennis gaan maken met Deloitte Resources, en Deloitte Daily actief gaan gebruiken?

We are moving!

Wie naar een nieuwe plek gaat verhuist. En wie verhuist kijkt kritisch naar al z'n spullen en pakt alle belangrijke dingen in om mee te nemen naar zijn nieuwe omgeving. Daarom pakten we op MyDeloitte alle medewerkers, belangrijke gegevens én nieuwsberichten in en verhuisden we ze naar Deloitte Daily en Deloitte Resources. Twee nieuwe, fijne en overzichtelijke bestemmingen die het leven van Deloitters makkelijker maakt; en waar ze zich zeker thuis zullen gaan voelen.

Allemaal op één (tijd)lijn

Om zeker te weten dat alles en iedereen meeverhuisde werd de verhuizing opgedeeld in drie fasen waarbij zowel de content als communicatiemomenten werden afgestemd op de verschillende doelgroepen zodat iedereen op het juiste moment klaar was voor de overgang.

  • Getting packed up
    Introductie verhuizing MyDeloitte en tastbaar maken voorbereiding van de verhuizing.
  • We are moving!
    Overgangsperiode waarbij medewerkers werden geholpen om hun weg naar de nieuwe platformen te vinden. helpen medewerkers hun weg naar Spencer te vinden en maken de voorbereiding van de verhuizing naar Deloitte Resources zichtbaar.
  • We have moved
    De verhuizing is helemaal afgerond, we sturen een kaartje met ons nieuwe adres en zorgen dat iedereen zich zo snel mogelijk thuisvoelt op de nieuwe platformen.

Happy new home!

Langzaam maar zeker verdween steeds meer content van MyDeloitte in dozen en werden lezers doorverwezen naar hun nieuwe plek. Nadat alles succesvol was uitgepakt stuurden we kaartjes met de nieuwe adresgegevens en werd iedereen verwelkomd met een kleine tour/housewarming om je zo snel mogelijk thuis te voelen op de nieuwe platformen.