Deloitte

Data with a view

0

Uitdaging

In Februari 2019 organiseerde Deloitte een gloednieuw premium event in de Fokker Terminal: Data with View. 500 klanten werden op een inspirerende reis meegenomen met als doel een organisatie te worden die is gedreven door nieuwe inzichten. FX Agency was gevraagd om deze reis voor de bezoekers te ontwikkelen. Zowel voor, tijdens en na het event.

Insight

We animeerde het verhaal rondom de belangrijkste visual. De animatie moest inzicht geven in de constante uitdaging die organisaties hebben met het vinden van een juiste balans tussen data regulatie en data analyse. Dit verhaal is de fundering geworden voor het gehele creatieve concept. 

Het verhaal voor aanwezigen begon met onze event web-app, reply.live. Voor aanvang het event konden bezoekers hier hun eigen e-ticket en persoonlijk programma opzoeken. Opweg naar de eventlocatie vonden de bezoeker de plenaire ruimte door een verlichte ingang, gemaakte van een indrukwekkende LED-vloer

De plenaire ruimte vroeg om een uniek ‘one of a kind’ podium: drie massieve ronde projectieschermen met een grote hoeveelheid lampen. Zulke geweldige schermen vragen natuurlijk om spectaculair video en presentatie content, dus dat hebben we uiteraard gemaakt! 

Data with view

Deliverables

FX Agency leverde ‘full service’ diensten voor het event ‘Data With a View” 

  • Key visual & verhaal.
  • Registratie website & ticketing.
  • Podium ontwerp en overal ‘look & feel’ van de ruimte.
  • Presentaties voor alle keynote sprekers
  • Video content 
  • Event ondersteuning, Show calling en projectmanagement