Get Connected

Ministerie van Defensie
0

Tijdens 'Get Connected' verbonden wij ruim 1500 IT-professionals van het Joint IV Commando (JIVC) met elkaar voor een dag vol inspiratie, uitdaging (ja er werd ook gesport) én spontane ontmoetingen met willekeurige collega's tijdens 'Chat Connected!'. Het werd een interactieve middag vol inspirerende sprekers en interessante break-outsessies. Missie geslaagd!

Echt perfect gedaan! Alles geregeld, foutloos, leuke mensen, proactief en zeer professioneel. Wij hadden mede dankzij jullie een hele mooie en inspirerende dag.

Ron Kolkman (Director Joint IT Command Ministry of Defence)

Zonder IT valt defensie stil

IT is een essentieel wapen voor het Ministerie van Defensie. Het Joint IV Commando (JIVC) houdt zich elke dag bezig met het creëren van een veilige en flexibele digitale omgeving. Daarbij kun je aan allerlei dingen denken van de communicatie in een helikopter of tablet van een militair op missie tot het inzichtelijk maken van ruimtelijke data en het onderhouden van de werkplekken op kantoor. Allemaal dingen die stuk voor stuk voor stuk onmisbaar zijn bij het goed functioneren van defensie.

Divers programma

Verwonderen, verbazen, verrassen en verbinden, daar draaide deze dag om. Om dat voor elkaar te krijgen creëerden we een rijk en afwisselend programma met onder andere muziek, beweging en cabaret. Na een specatculaire opening van de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers namen Rob Urgent en Joep van Deutekom het publiek mee door een quiz vol kennis en humor. Om de energie hoog te houden lasten we halverwege het programma een moment in waarin deelnemers konden kiezen om mee te doen aan een bootcamp of even buiten van de natuur te gaan genieten. De succesvolle dag werd op dezelfde manier afgesloten als dat die begon; swingend!

Get connected
chat connected!

In vier break-outrondes konden gasten uiteenlopende sessies bijwonen. Voor deze break-outs waren vier studio's ingericht met elk een eigen uitstraling. Sprekers kozen vooraf zelf in welke ruimte ze wilden spreken om hun verhaal zo goed mogelijk over te brengen en hun boodschap kracht bij te zetten. In Q&A-sessies was ruimte om vragen te stellen aan de sprekers en na de sessies konden deelnemers hun gesprek op ons platform Reply.live vervolgen.