Heineken - AR sales app

Heineken®
0

Uitdaging

“De Blade is een professioneel tapsysteem en zeer geschikt voor kleine ruimtes. Ondanks dat het oppervlak gelijk is aan  een A4 papier, blijft het onhandig om mee te nemen naar potentiële klanten. Geef ons salesteam een oplossing hiervoor” 

Inzicht

We wilde het sales team voorzien van een handige digitale tool. Een gebruiksvriendelijke ‘gadget’ de gebouwd is volgens de laatste technologie en altijd beschikbaar is op elk apparaat. Met onze applicatie kan je de Blade letterlijk overal plaatsen zonder hem fysiek mee te nemen. Hoe handig is dat? 

Deliverables

We ontwikkelde ‘‘the Place Blade app’. Met deze app kun je de Blade plaatsen op elk oppervlak middels Augmented Reality. De Blade is een ‘plug-and-play’ apparaat, de Blade applicatie biedt exact hetzelfde. Open de app, richt de camera op de plek waar je de Blade wilt plaatsen en voila! In ware grootte en in volle glorie. De app past zich aan de naar de reflectie en verlichting van de omgeving. Op deze manier maakte we het mogelijk voor het sales team om op een gemakkelijke manier deze nieuwe innovatie te presenteren aan potentiële klanten.