Een bar die smaakt naar meer

HEINEKEN

Voor HEINEKEN bouwden we een, hoe kan het ook anders, bar. En dan niet zomaar een bar, maar eentje die zich perfect leent om video’s in op te nemen. Je zou haast denken dat die er speciaal voor gemaakt is. Oh wacht...

Thuiswerken vraagt om nieuwe manieren van communiceren. We zien elkaar minder en spreken elkaar voornamelijk functioneel. Lastig, want hoe blijf je verbonden met jouw medewerkers zonder dat informele praatje bij de koffiecorner of (op vrijdagmiddag) aan de bar?

In een bar dus. Of beter gezegd een studio vermomd als bar. Met drie verschillende settings waarin elke denkbare video, webcast of (online) event kan worden opgenomen of gestreamd. Klaar voor gebruik. Zonder gedoe.

Setting 1: De bar

Welkom in de bar. Ieders favoriete plek. Neem lekker plaats op een van de krukken of blijf staan als je dat liever doet. Wil je iets laten zien? Gebruik vooral het scherm, daar is die voor.

Setting 2: De lounge

Op zoek naar iets meer rust? Ga lekker zitten in de lounge! Een knus hoekje van de studio dat alle ruimte biedt om samen de diepte in te duiken. Ideaal voor een persoonlijk gesprek of openhartig interview.

Setting 3: De TV-studio

And we're live! Een setting waar menig talkshowhost jaloers op is. Aan tafel is plek voor drie mensen. Ideaal om samen van gedachten te wisselen en vooruit te blikken op de toekomst.

We hadden niet alleen oog voor de studio zelf, maar ook voor de uiteindelijke beelden. Elke setting kreeg zijn eigen 'signature shot' en een aantal tips qua setdressing.

Toch liever virtueel?

Hoewel we het ons niet kunnen voorstellen dat je geen bar in jouw kantoor wil, snappen we dat niet iedereen op zo'n studio zit te wachten. Speciaal voor die mensen hebben we de virtuele studio. Helemaal aan te passen naar jouw smaak, goed bereikbaar (behalve als je geen internet hebt, dan wordt het lastig) en ideaal voor een online event. En nu we het toch over passen hebben, maak je niet druk over de capaciteit van de virtuele studio. Op onze server is altijd ruimte.

Neem een kijkje in onze virtuele studio