Hypotheekevent 2020

ING

Een keer per jaar verzamelen intermediairs uit heel het land zich voor het ING Hypotheekevent. Een inspirerende dag om kennis te delen, terug te blikken en, vooral, vooruit te kijken.

Van bricks naar clicks

Hoewel het hypotheekevent voor het eerst vanuit huis of kantoor werd beleefd voelde het voor intermediairs als thuiskomen. Van uitnodiging tot studio, alles ademde ING.

Een programma dat staat als een huis

Digitaal of niet, het hypotheekevent werd mede dankzij een sterke en gevarieerde line-up goed bezocht. Zo schoof oud-minister van Financiën Jan Kees de Jager vanuit Dubai aan en mocht wetenschapsjournalist Diederik Jekel het event aftrappen.

Ik kijk met trots terug en heb ervaren wat intermediairs in 2020 in de praktijk hebben ervaren; het op afstand vinden van verbinding is zonder meer mogelijk!”

Hidde Coeberg (Directeur Wonen, ING)

Digitaal verbonden

Ondanks de fysieke afstand vonden bezoekers elkaar en waren er volop mogelijkheden om op elkaar te reageren en met elkaar te netwerken. Tijdens de show kon het publiek vragen aan de sprekers en elkaar stellen en was het mogelijk om op stellingen te stemmen die vervolgens gelijk werden behandeld. Dankzij deze interactie met de sprekers en elkaar veranderden kijkers in deelnemers.