Lanceringsvideo

Qeet

In samenwerking met het cateringbedrijf Qeet (voorheen Bakx & Meijer) hebben we een lanceringsvideo ontwikkeld, om hun nieuwe missie en visie krachtig over te brengen. Hoe we dit hebben gedaan, lees je hier!

De lancering

Om het doel ‘van een Utrechtse no-nonsense cateraar naar een landelijk merk met eten, drinken en genieten op lokaal niveau’ te bereiken is er besloten om een video te maken over de nieuwe missie. De focus ligt in deze video dan ook niet op de naamsverandering, waardoor de video langer ingezet kan worden.

Qeet

Helemaal nieuw is Qeet niet, want ze hebben al meer dan twaalf jaar ervaring opgedaan in de wereld van catering en events onder de naam Bakx & Meijer. Maar ze hebben hun visie aangescherpt, ambities verhoogd en zijn al begonnen met het uitrollen van een nieuwe strategie. En daar hoort ook een passende lanceringsvideo bij.

De lanceringsvideo van Qeet is kort, krachtig en brengt het verhaal sterk over. Waardoor het blijft hangen. 

Koen Koster - FX Agency

Keuzes vooraf

Om in het verhaal de boodschap van Qeet krachtig te communiceren, is er vooraf goed gekeken naar het doel. Hoe wil Qeet overgebracht worden bij de doelgroep en wat willen ze dat echt blijft hangen. In de video gaat een medewerker langs bij lokale telers en kwekers om te laten zien dat zij uitsluitend werken met de lokale voedselketen. Precies waar Qeet voor staat. 

Het verhaal

Het is ochtend. De zon komt op. Een nieuw dag breekt aan. De medewerkers van Qeet zijn ook vandaag weer vroeg opgestaan om de beste en lekkerste producten uit de buurt bij elkaar te verzamelen. De medewerker van Qeet rijdt langs alle lokale ketens om de mooiste producten te halen die hij uiteindelijk kan uitserveren tijdens een event. Zo om te laten zien waar Qeet voor staat, genieten op lokaal niveau.