Online Open Dagen

Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland heeft ons gevraagd om mee te denken over een manier waarop zij 'Open Dagen' kunnen organiseren, die toegankelijk zijn voor iedere potentiële student, overal ter wereld. Om dit te realiseren ontwikkelden we een spectaculair online platform op maat. Dit platform biedt potentiële studenten de mogelijkheid aanwezig te zijn bij de Open Dag, ook als ze niet fysiek naar de locatie komen. Van campus rondleidingen en live presentaties tot studiekeuzechecks, de potentiële studenten worden ondersteund bij het maken van hun volgende stap.

Online oriënteren

Het belangrijkste doel is potentiële studenten de mogelijkheid te geven om zich ook online op hun studiekeuze te oriënteren. Zo kunnen ze virtueel de campus verkennen, opleidingspresentaties volgen en een studiekeuzetest afleggen, waarmee ze een goed beeld krijgen van het uitgebreide aanbod van de Hogeschool.

Van fysiek naar een online wereld

We hebben de 3D wereld tot leven gebracht met Cinema4D en WebGL (Three.js). De reallife wereld hebben we gedigitaliseerd en deze aangevuld met rijke video-inhoud en streaming functies. Potentiële studenten kunnen zich virtueel oriënteren met alle online informatie voor handen, maar met de menselijke interactie die een fysieke open dag ook biedt.

De studiekeuze is al lastig genoeg, samen met Inholland hebben we ervoor gezorgd dat het in elke situatie mogelijk is om een open dag te bezoeken

David Raijmakers - Developer & Producer

Inschrijven maar!

Het online platform zorgt er bij elke Open Dag weer voor dat potentiële studenten goed geïnformeerd en geënthousiasmeerd worden. Het platform wordt tijdens de Open Dag actief bezocht door studenten uit meer dan 60 landen en de inschrijvingen blijven toenemen.