Online open dagen

Hogeschool Inholland

Een online open dag? Wij regelden dit voor Hogeschool Inholland. Opleidingen kregen een plek in een online omgeving en aan de hand van video’s, praktische informatie en chatmogelijkheden konden de studiekiezers alle informatie ontvangen. Sfeer proeven op locatie? Ook dat was digitaal mogelijk.

Een online platform waar (toekomstige) nieuwe studenten kennis kunnen maken met Inholland, makkelijk hun weg kunnen vinden, kunnen connecten, en zich thuis voelen.

Online oriënteren

De tijden dat je alleen fysiek naar een open dag kan zijn voorbij. Althans, als er naar eentje van Inholland gaat! Want waarom zou je moeten kiezen tussen verschillende locaties als alle informatie ook gewoon naar je woonkamer kan komen? Dat is toch, zeker in tijden van reisbeperkingen, veel handiger?

Drive-In opleidingspresentaties

Als het aan Inholland ligt hoef jij niet meer met de auto naar een open dag, maar brengen we de informatie gewoon naar je woonkamer. Selecteer je voorkeuren en ontvang je persoonlijke programma. Tien minuten voordat jouw onderdeel begint ontvang je een herinnering. Enige wat jij nog hoeft te doen is de popcorn te pakken!

Vliegensvlug sfeer proeven

Switchen tussen de verschillende locaties was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de virtuele tours door de gebouwen proef je vliegensvlug de sfeer bij alle locaties zonder daarvoor de hele dag in de trein, helikopter of vliegtuig te moeten zitten.

De studiekeuze is al lastig genoeg, samen met Inholland hebben wij ervoor gezorgd dat het in elke situatie mogelijk is om een open dag te bezoeken.

Niels Janssen (FX Agency)

Liveshow

Tijdens de online presentaties vertellen studenten en docenten graag hoe zij de opleiding ervaren en wat er allemaal bij komt kijken. Zo kan je vanuit huis ervaren of de opleiding echt bij je past. Live vanaf je beeldscherm.