Certification Celebration

Top Employers Institute

9 maanden geleden vroeg Top Employers Institute ons om hen te helpen bij hun jaarlijkse wereldwijde Top Employers Certification Celebration. Voor veel HR-professionals is dit de ultieme bekroning op hun werk dus dat vraagt om iets groots. De gebruikelijke feestelijke diners waren dit jaar geen optie, maar desalniettemin was deze virtuele award show (die zelf trouwens ook in de prijzen viel) er eentje om je vingers bij af te likken.

Nine months ago we realised that we had to do something new but didn't have a clue yet what we would end up with. A lot of hard work and fun resulted in this incredible virtual and interactive event.

Eel Suermondt (Head of Events & Partnerships bij Top Employers Institute)

Techniek & beleving

Om te zorgen dat de ruim 28.000 bezoekers echt het gevoel hadden dat ze onderdeel waren van het event, werd iedereen persoonlijk opgehaald door gastheer Marnick Vandebroek. In de interactieve openingsvideo werd je helemaal klaargemaakt voor de show en was het onder andere mogelijk om een eigen avatar samen te stellen en een korte rondleiding door Amsterdam te krijgen. Eenmaal binnen werd de show spectaculair geopend door operazangeres Celine Janssen die vanaf haar huiskamer het publiek toezong.

Inspiratie & interactie

Naast de feestelijke ceremonie bood het evenement ook ruimte voor de wereldwijde HR-top om samen van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren. In de 32 break-out sessies behandelden sprekers als Matimba Mbungela (Chief Human Resources Officer: Vodacom Group) en Sergio Ezama (Chief Talent Officer: Pepsico) relevante onderwerpen in het huidige werkgeverslandschap.

Feestelijke afsluiting
en een digitale award

De show werd feestelijk afgesloten waarna de winnaars, met de hier speciaal voor gebouwde AR-app, hun award direct digitaal konden delen met hun eigen netwerk.