Certification Celebration

Top Employers Institute

Na het succes van vorig jaar vroeg Top Employers Institute ons om hen ook dit jaar weer te helpen bij hun jaarlijkse wereldwijde Top Employers Certification Celebration. Voor veel HR-professionals is dit de ultieme bekroning op hun werk dus dat vraagt om iets groots. Een stad bijvoorbeeld...

A few months ago there was nothing, not a single pixel, and now we have this amazing journey to our own city that connects over 10.000 people today.

David Plink (CEO Top Employers Institute)

Een unieke reis

Verspreid over 3 shows vlogen bezoekers samen met hun collega’s in virtuele helikopters naar Celebration City om vervolgens een uniek (op basis van vooraf bekende gegevens en keuzes die tijdens de show werden gemaakt) interactief programma te doorlopen.

World-class experience

with a local touch

De afwisseling tussen globale en lokale onderdelen in het programma zorgde voor een unieke ervaring voor de ruim 13500 bezoekers en een plek in de spotlight voor de gezichten die binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor ‘hun’ certificering.

Inspiratie & interactie

Naast de feestelijke ceremonie bood het evenement ook ruimte voor de wereldwijde HR-top om samen van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren tijdens virtuele rondetafelgesprekken, best practices, 1-op-1 videonetworking en verscheidene chatmogelijkheden tijdens de show.

Feestelijke afsluiting en

een digitale award

De show werd feestelijk afgesloten waarbij winnaars met hun eerder opgenomen celebratory GIF's hun certificering in ontvangst namen. Na afloop konden winnaars hun award direct digitaal konden delen met hun eigen netwerk dankzij de hier speciaal voor gebouwde AR-app.

De Certification Celebration in cijfers

  • 3 shows
  • 13500+ HR professionals
  • 8300+ sent messages through the eventplatform (Reply.live)
  • 1968 virtual helicopters
  • 10 chairs on each roundtable for live video calls
  • 6 best practices per continent
  • 1 tailormade metaverse (built by FX Agency)
  • 1 social wall & photobooth to share greetings, (group)pictures and personalised gifs