Werken bij FX Agency

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die met liefde hard werken aan de nieuwste digitale media met fantastische collega's. Die de sfeer erin kunnen houden terwijl we hard bezig zijn om de deadline te halen. Zeg maar: echte FX'ers. Ben jij er ook zo één? Lees dan snel verder.

Wij geloven dat jij het beste werk maakt als je de vrijheid krijgt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?

Kon je niet vinden wat je zocht? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie of bekijk de vacatures van ons zusje D&B Eventmarketing voor meer mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Je eerste dag

Op je eerste werkdag bij FX Agency gaan we er voor zorgen dat er van werken eigenlijk niet zoveel terecht komt (daar krijg je later nog genoeg de kans voor). ’s Ochtends begin je met jouw mentor die je welkom heet en uitlegt hoe ons ultra-geheime inwerkprogramma eruitziet. Zo rond de lunch heb je waarschijnlijk het wachtwoord van je computer wel ontrafeld en gedurende de dag praat je vooral met nieuwe collega’s, drink je een lekker bakkie en kijk je met een gezonde frons naar al die afkortingen op de server.

Waar we voor staan

Bij FX Agency daag je jezelf en anderen uit om wat ‘normaal’ is geworden in twijfel te trekken. Dat iets altijd zo gedaan wordt is geen argument. We leren met en van elkaar. Zo kom je er altijd achter dat je meer kunt dan je denkt. We maken veel ruimte voor fun; met jezelf, met collega's en klanten. We houden van hard werken, samen lachen en mooie dingen maken.

Vrijheid

Ben jij een sucker voor regeltjes en protocollen? Vind je het fijn als iemand precies zegt wat je wanneer moet doen? Het liefst terwijl ze over je schouder mee blijven kijken? Dan is werken bij FX Agency waarschijnlijk niets voor jou. Wij geloven heel sterk dat we met zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk vertrouwen in elkaar, moeten werken. Dat werkt beter én zorgt voor beter werk. Concreet betekent dit dat niemand het gek vindt als je wat later binnenkomt, een dagje vrij bent of je liever thuis werkt. Jij kent je verantwoordelijkheden en zorgt er toch wel voor dat het af komt, goed is, en je collega's er van op de hoogte zijn.

Betrokkenheid

Over creatief werk heeft iedereen een mening. En dat is maar goed ook. Of je nu een ouwe bok of jonge hond bent, we waarderen jouw mening en gaan er vanuit dat jij die van anderen ook wel kan hebben. Hoe moeilijk het ook lijkt, samen komen we er wel uit. En zeg nou zelf, een high five met jezelf is gewoon geen z*k aan, toch?

Lachen gieren brullen

Soms moet je de zaken heel serieus nemen. En soms moet je iemand gewoon even een asswhooping geven bij het dartbord. Of met een luchtbed van de trap glijden. Of met een salto van een rots de zee in springen op Mallorca. Yup. FX Agency staat bekend om haar legendarische uitjes. Die uitjes verdienen we samen: hebben we een gouden jaar gehad? Dan volgt ook een gouden weekend weg!

Uitstekende voorwaarden

Bij een bureau dat moeilijke zaken graag makkelijker maakt, hoort natuurlijk geen standaard vormgegeven contract. En dus ziet je contract bij FX Agency er meer uit als een infographic zodat je wél duidelijk hebt waar je nu voor tekent. Voor een nogal goed geregeld pensioen bijvoorbeeld. En voor al die andere dingen die we hierboven al ergens noemden.