FX Inside | 2 miuten

4 keer bekroond bij Global Eventex Awards

Sterre van Vuuren12-09-2022

Niet alleen wij worden blij van wat we dagelijks doen, ook klanten en experts uit ons vakgebied prijzen ons werk. Zo zijn we volgens FONK’s klanttevredenheidsonderzoek de beste digital agency van Nederland en vielen we bij de Global Eventex awards maar liefst vier keer in de prijzen. 

Global Eventex Awards

Ons werk voor Top Employers Institute en Deloitte Responsible Business won vier prijzen bij de Global Eventex Awards 2022. Het winnen van zo’n award staat symbool voor creativiteit, innovatie en effectiviteit van events en digitale ervaringen. Dat is een mooie bekroning op ons werk!

Top Employers: 3 keer bekroond

Voor Top Employers Institute verzorgden we hun wereldwijde virtuele awardshow. Verspreid over drie shows vlogen ruim 13.500 werknemers in virtuele helikopters naar Celebration City, een op maat gemaakte metaverse-achtige wereld. Daar werden alle werknemers in het zonnetje gezet en ging de wereldwijde HR-top met elkaar in gesprek tijdens een interactief programma. Dit werd bekroond met één platinum en twee gouden awards in de categorieën ‘Virtual Celebration Event’, ‘Virtual Ceremony’ en ‘Virtual Event’.

Lees de volledige case hier

Deloitte: bronzen award

Daarnaast sleepten we ook bronzen award in de wacht in de categorie ‘Virtual Corporate Event’ voor Deloitte Responsible Business. Tijdens de drie uur durende show voor Deloitte werden de verhalen van hybride gasten over een duurzame toekomst door middel van realtime content en interactie tot leven gebracht.

Lees de volledige case hier