FX Inside | 2 miuten

5x winst bij the Global Eventex Awards

Sterre van Vuuren19-05-2023

Somebody pinch us? We hebben keihard gescoord bij de Global Eventex Awards. Heugelijk nieuws natuurlijk – en geloof ons, de champagne staat al te bubbelen – maar omdat we het ook voor jullie leuk willen maken, zetten we nog even op een rij wat onze cases zo bijzonder maakt. En wat jij ervan kan leren!

Twee keer goud voor Top Employers Institute

De case voor Top Employers Institute werd door de jury twee keer beloond met een gouden award. Niet voor niks, overigens: voor de Certification Celebration hebben we een eventconcept ontwikkeld dat over meerdere kanalen onze Top Employers in het zonnetje zette.

Centrale vraag? hoe geef je 2.000 bedrijven verspreid over 121 landen een onvergetelijke (en feestelijke) ervaring? Kijk en huiver:

Zilveren awards voor Deloitte

Het Net-Positive-Dinner, dat in maart 2022 plaatsvond, ontving van de jury twee Silver Awards. Tijdens dit in-person event schoven CEO’s, ketenexperts, boeren, producenten, overheidsinstanties, NGO’s, startups en jong talent uit de Nederlandse voedselketen bij elkaar aan tafel voor een heel bijzonder diner. Op initiatief van het Net Positive Network (i.s.m. Deloitte) gingen zij deze avond met elkaar in gesprek over de toekomst van ons voedselsysteem. FX Agency heeft ondersteund bij het ontwikkelen van de totale beleving van het diner, van openings - tot closingexperience.   

Hoe we de discussie op gang brachten? Daar hadden wij een heerlijke (hah, eet-pun) oplossing voor. Kijk de case hieronder.

Bronzen award voor Hogeschool Inholland

Dan nog even Hogeschool Inholland! Ook een unieke case. Want hoe krijg je een grote groep digital natives zo ver om naar de open dagen te komen? En – als het even kan – een studiekeuze te laten maken?

Spoiler alert: je bouwt een prachtige 3D-wereld inclusief rondleidingen, live presentaties en studiekeuzechecks. De hoe, wat, waar van het verhaal lees je in de case, maar we kunnen alvast verklappen dat het de best bezochte open dagen ooit waren.

Lees de case hier!