FX Inside | 4 minuten

Meet the team |
Lobke Broers

Sterre van Vuuren17-11-2021

Say hi to Lobke! Office & Vibe manager bij FX Agency. Lobke is buiten FX veel in de sportschool te vinden & ondertussen ook nog haar bruiloft aan het regelen (want volgend jaar gaat ze met haar grote liefde Roomil trouwen!). Wil je weten hoe ze bij FX is gekomen, wat ze in haar vrije tijd doet en met wie ze graag een dagje zou willen ruilen? Lees dan snel verder!

Als je tien-jarige-jongere versie een week bij je zou komen logeren, wat zou het eerste zijn waar je je aan zou ergeren?

Zo hey, goede opening wel. Tien jaar geleden was ik 18 dus heel erg jong, onbezonnen en onzeker. Ik denk dat ik me daar dan ook wel het meeste aan zou ergeren. Als ik mezelf nu een tip kon geven was om sterker in mijn schoenen te staan, het komt wel goed. Waar een deur sluit gaat er ook eentje open.

Hoe ben je bij FX terecht gekomen?

Voor FX heb ik bij de Rode Winkel gewerkt, waar ik Roomil (mijn grote liefde) heb ontmoet. Daar heb ik ook met Kristel (Finance Manager) haar vriend samen gewerkt. Toen FX op zoek was naar een Office Manager moest hij meteen aan mij denken. Via Kristel ben ik hier binnen gekomen en werk hier nu al sinds juli 2019! Ondertussen ben ik ook goede vriendinnen geworden met Kristel en werken we dagelijks super fijn samen.

Wat niemand van mij weet binnen FX, is dat ik eigenlijk ook grafisch vormgever ben én dat ik mijn motorrijbewijs heb!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Het liefst wil ik nu zeggen dat ik mega goed kan zingen, dat kan ik ook na vier wijn. Nee in mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden. Niets is fijner om daar de dag af te sluiten, al mijn energie, frustratie, en liefde kan ik hierin kwijt. Verder houd ik van koken, lekker eten, spelletjes spelen en (veel) wijn drinken met vrienden en familie.

Hoe ziet een gemiddelde dag ervoor jou uit?

Mijn dag start lekker vroeg, zodat iedereen lekker warm binnen kan komen en gelijk een flexplek kan uitzoeken. Wanneer dat gebeurd is, zet ik mijn laptop aan en maak ik een To Do list. Ik ben druk bezig met het regelen van de interne events en met alle vragen die tussendoor komen. Mis je iets aan je werkplek of op kantoor? Dan kijk ik graag met je mee. Momenteel ben ik druk bezig met het kerstdiner (in welke vorm dan ook) & de teamdagen in februari. Stilzitten? Dat woord ken ik niet.

Wat ik heel erg leuk vind aan FX is dat m'n collega's er altijd voor mij zijn. Tijdens het drinken van een wijntje na werktijd maar ook gewoon wanneer ik even hulp nodig heb.

Wat staat er nog op je (persoonlijke) bucketlist en waarom staat dit er nog op?

Oeh ik hou heel erg van reizen. Door Corona was dit helaas niet mogelijk maar wanneer het kan, wil ik het weer gaan doen. Wel na mijn bruiloft natuurlijk, leuke honeymoon ;). Daarnaast staat trouwen met deze knappe man links ook hoog op mijn verlanglijstje!

Als je een dag met iemand binnen FX mag ruilen, wie zou dat dan zijn en waarom?

Ik zou graag een dagje willen ruilen met... David. Waarom? David is een hele leuke spontane man. Wat hij allemaal maakt is echt fantastisch! Ik ben benieuwd hoe zijn dag eruitziet, hoe de online open dag van Inholland tot stand is gekomen en zou hij thuis eindelijk warm water hebben?

Als je David nu een vraag zou mogen stellen. Wat zou dat dan zijn?

Waar kan je David 's nachts voor wakker maken? Wat is zijn guilty pleasure?

Heb jij een vraag voor David (of een andere FX'er)? Laat het ons weten