FX Fast Forward | 3 minuten

Nieuwe ontwikkelingen in de virtuele studio

Sterre van Vuuren08-05-2023

Goed nieuws! Onze virtuele studio heeft een hele dikke update gekregen! Met een trits aan nieuwe features kan je nu nog krachtiger in een virtuele omgeving je verhaal tot leven laten komen. Benieuwd hoe? Lees en huiver!

Start en eindig je event ‘buiten’

First impressions matter. Om je bezoekers met een goed gevoel naar binnen te laten lopen en ze een onvergetelijke exit te bezorgen, kan je nu buiten beginnen en eindigen. Hierdoor wordt de bezoeker – nog voordat ’ie de deur instapt – meegenomen in jouw verhaal. Totaalbeleving noemen ze dat!

Een dynamische host

Je verhaal in je verhaal vertellen? Het kan nu nog makkelijker en aantrekkelijker.

Te beginnen met de host! Deze kan nu op verschillende plekken in de studio staan. Je verhaal persoonlijk beginnen bij de deur en knallend eindigen op de main stage is geen enkel probleem. De dynamische host maakt het mogelijk.

Blanco basis

Ook handig: de basis van onze nieuwe studio is blanco. Het bestaat niet meer uit een template, maar uit zogeheten generatieve modules – nerdspeech voor bouwstenen. Daarmee bepaal je grofweg hoe je jouw studio en daarmee jouw verhaal opbouwt. Vergeet saaie keynotes; de studio is nu gewoon je presentatie. Van bewegende LED-integratie tot een geanimeerd decor, aanpasbare aankleding en kleuren: we zorgen ervoor dat wat je vertelt, nog meer gaat leven bij de bezoekers. Toekomstplannen voor 2035 presenteren? Wij transporteren jou en je studio gewoon naar de toekomst. Je moonshot strategie op de maan hosten? You got it.

Meer weten over virtuele omgevingen? Klik dan hier!

Where stories come to life

Dankzij onze virtuele studio en nu ook deze features, kunnen we de studio helemaal aanpassen naar jouw verhaal. Waardoor we de unieke totaalbeleving creëren voor jouw event, verhaal, product of strategie. Hiermee kun je de aandacht van je bezoekers vasthouden en ze echt meenemen in het verhaal.

Lees hier alles over onze virtuele studio!