Digitale omgevingen

Van boodschappen tot sociale contacten: de generatie van nu doet vrijwel alles in een digitale omgeving. Dus als het aankomt op het organiseren van een event of het bijhouden van je werkprocessen, kun je niet anders dan digitaal gaan. Wij gaan een stap verder dan een simpele Excel-sheet: naar een plek waar the sky the limit is. Nu al overtuigd? Laten we een (digitale) kop koffie drinken! Neem contact op met Beau voor een goed gesprek.

Stap in de wereld van 3D 

Stel je voor: je bezoeker loopt door een virtuele wereld die volledig met ze mee navigeert. Of jij en je collega kunnen samen de voortgang van werkprocessen bijhouden op een plek die technisch perfect werkt én inspirerender is om naar te kijken dan een Excel-sheet.

Wij hebben de techniek in huis om de wereld te creëren waarin jij wilt werken en waarin je mensen wilt ontvangen. Geen platte webpagina waar je zo doorheen scrollt, maar een (3D)-omgeving waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Welke digitale omgeving zoek je?

Een online omgeving waar je doorheen kunt wandelen of navigeren. Een digitale (3D)-wereld die op zichzelf staat, geanimeerd is of volledig met je mee navigeert.

Reply.live is ons eigen user-friendly platform die jouw bezoekers met elkaar laat verbinden. Neem de bezoekers van jouw online, fysieke of hybride event van begin tot eind mee in een unieke, branded event-experience.

Een digitaal dashboard voor inzicht en overzicht. Bijvoorbeeld om modules in te volgen of de voortgang van werkprocessen in bij te houden.

Discreet en veilig 

We snappen maar al te goed dat je niet wilt dat je (gevoelige) bedrijfsinformatie zomaar op straat komt te liggen. Onze online omgevingen hebben een veilige data-encryptie (SSL-versleuteld), met GDPR-compliant data dat opgeslagen wordt in een ISO-gecertificeerd datacenter.

Innovatieve oplossingen 

Bij FX Agency zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en daar investeren we graag in. Wij zijn zo goed op de hoogte, dat jij dat niet hoeft te zijn. Op het moment dat jij tevreden bent, zijn wij alweer een stapje verder. Zo worden onze digitale omgevingen steeds meer gepersonaliseerd en geef je niet alleen de bezoeker de ervaring van zijn leven, maar kun je voorafgaand aan een event ook inhaken op de verwachtingen van je bezoeker.

Wij nemen je mee in het proces van digitaliseren

Een digitale (3D)-omgeving voor je event of platform is de nieuwe standaard voor jouw publiek. Om aan die verwachting te kunnen voldoen, is het belangrijk om mee te bewegen met de nieuwe trends op dit gebied. Wij zijn een partner die je meeneemt in het proces van digitaliseren. 

We bieden je de beste begeleiding in die transitiefase, zodat jij van het succes kan genieten. Benieuwd hoe? We bespreken het graag met je tijdens een (digitale) kop koffie!