FX Inspire | 22 min

Online events: FAQ

Micky Jansen07-05-2020

Er is de laatste tijd veel te doen over online events. Maar, wat is nou eigenlijk een ‘online event’ en wanneer is dit een interessant alternatief voor een live event? En wat zijn de must do’s/don’ts? Deze vragen, en vele andere, worden door Niels en Micky beantwoord in onze online events FAQ video! Na het zien van deze video weet je alles wat je moet weten over online events! Handig toch? 

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor een online event. Bijvoorbeeld omdat je simpelweg niet fysiek samen kan komen, omdat je kosten wilt besparen of uit milieu-overwegingen. 

Daarnaast biedt het ontzettend veel mogelijkheden! Zo kan het een live of semi-live digitaal event zijn, uitgezonden vanuit huis of een studio. Het kan bestaan uit een divers programma met vele interactieve mogelijkheden. Maar het kan ook een volledig virtueel event zijn. Waarin sprekers en publiek binnen een gepersonaliseerde 3D wereld samenkomen en interactie hebben. 

Hoe een online event ook ingevuld wordt, er staan altijd 3 elementen centraal. Deze drie elementen behandelen we in de video, zodat jij precies weet wat er nodig is voor een succesvol online event! 

  • Content & programma 
  • Interactiviteit
  • Goede techniek