Open sollicitatie

Staat jouw ideale droombaan of stage er niet als vacature tussen? Stuur een open sollicitatie!

Zullen we ons eerst even voorstellen?

Hi! Wij zijn FX Agency, een digital experience agency. Wij vertalen verhalen en brengen deze tot leven. Dat doen we voor een aantal van de grootste en bekendste organisaties van Nederland (zoals HEINEKEN, Deloitte, ING en de Erasmus Universiteit Rotterdam) met campagnes, creatieve content én succesvolle events. 

Als zelfsturend professional (ongeacht je leeftijd, afkomst & interesses) binnen FX Agency heb je zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?

Dit betekent dus ook dat we op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een enorme liefde voor hun vak. Van die mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar/het/onzijdig ligt, hoef ik me geen zorgen te maken en wordt ’t gewoon onvergetelijk.’ Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn altijd op zoek naar Talent met een hoofdletter t.

Ben jij een Talent?

Solliciteer dan zo snel mogelijk en laat ons weten wat jouw talent is! Dank je wel alvast!

SOLLICITEER

Vragen over de vacature?

Neem contact op met onze People&Culture Manager Pauline Kranenburg. Lees ook deze pagina even door om een goed beeld te krijgen van het werken bij ons!

Zo werkt ons sollicitatieproces

PS Ben jij een headhunter/recruiter/talentscout en lees je mee? Dan wil je vast weten of je ons kunt benaderen voor deze vacature. Goed nieuws: dat kan! Maar wel nadat je € 250,- overgemaakt hebt aan Stichting Lezen en Schrijven (IBAN: NL26 RABO 0162 152 256). Neem je contact op en was je dit even vergeten? Geen probleem, we sturen je mail door naar deze lieve mensen. Zij zijn op de hoogte en sturen je dan netjes een factuur.