Loading...

FX Opnamestudio

Vertel je verhaal vanuit onze eigen FX opnamestudio in Utrecht. Een update aan je medewerkers? Je expertise delen in een webinar? Jouw online event uitzenden? Dat kan vanaf een unieke locatie met een filmstudio die helemaal ‘ready2go’ is. Wij verzorgen alles van A tot Z.

Opname studio op een unieke locatie

Onze FX opnamestudio bevindt zich in een oude gevangenis in Utrecht, de LiK. De gevangenis aan de Singel is sinds 2014 een bijzondere eventlocatie en vormt nu het decor van onze FX studio. Er is ruimte aan tafel voor 4 gasten en een host, perfect voor een webinar! 

Locatie FX Opnamestudio
Opzet FX opnamestudio

‘Ready2Go’ webinar studio

Onze opnamestudio is helemaal 'ready2go' voor jouw volgende webinar of online event. Maak gebruik van onze standaard studio set-up of pas de sfeer van de opnamestudio aan naar eigen wens. We zorgen dat alles een professionele en verzorgde uitstraling heeft, passend bij je boodschap en de doelgroep. .

Volledig verzorgde online event studio

We kunnen je ondersteunen met elk aspect van je webinar of online event. We verzorgen de techniek, content, livestream en de aankleding van de studio. Ook kunnen we je helpen bij de verhaallijn en interactie. En begeleiden we sprekers en gasten bij de voorbereiding. Op korte termijn, maken wij voor jou de FX Studio ready2go!

Techniek FX Opnamestudio