Loading...

FX Opnamestudio

Een ingerichte studio met de juiste apparatuur en pro’s om in no-time een online event op te zetten. Onze FX Studio is een bijzondere uitzendlocatie die helemaal klaar is voor jouw online verhaal. 

Opnamestudio op een unieke locatie

Onze FX Studio zit in de gevangenis. Ja, echt. In de oude gevangenis van Utrecht, de LiK. Aan de Singel is de LiK sinds 2014 een bijzondere eventlocatie en nu het decor van onze FX Opnamestudio. Het is een modulaire set-up voor o.a. een tafelsetting met ruimte voor 4 gasten en een host. Er zijn overigens geen gevangenen meer, mocht je je dat nog afvragen.

Locatie FX Opnamestudio
Opzet FX opnamestudio

‘Ready2Go’ webinar studio

Omdat onze studio helemaal ‘ready2go’ is, is het mogelijk om jouw online event snel en efficiënt op poten te zetten. Uiteraard met een professionele uitstraling, zonder dat het exclusief moet zijn met het bijbehorende prijskaartje. De sfeer van de studio is daarnaast naar eigen wens en merk aan te passen. We zorgen dat alles een professionele en verzorgde uitstraling heeft, passend bij je boodschap en de doelgroep. 

Volledig verzorgde online event studio

Geen voorkennis van online events? Geen probleem. Wij verzorgen de techniek, content, livestream en de aankleding van de studio. Ook kunnen we je helpen bij de verhaallijn en interactie. En begeleiden we sprekers en gasten bij de voorbereiding. Zeg maar gerust: alles dat je nodig hebt. En in het geval van de FX Studio kunnen we dat ook nog eens in een monstertempo!

Lees meer over online events

Techniek FX Opnamestudio