FX Studio

Een ingerichte studio met de juiste apparatuur en pro’s om in no-time een online event op te zetten. Onze FX Studio is een bijzondere uitzendlocatie die helemaal klaar is voor jouw online verhaal. 

Unieke opnamelocatie

Onze FX Studio zit in de gevangenis. Ja, echt. In de oude gevangenis aaan de singel van Utrecht, de LiK. De LiK is sinds 2014 een bijzondere eventlocatie en nu dus ook het decor van onze FX Opnamestudio. In de LiK hebben wij in meerdere ruimtes een modulaire set-up gebouwd voor verschillende online formats. Enne geen zorgen, de gevangen zijn al geruime tijd vertrokken.

‘Ready2Go’ webinar studio

Qua aankleding en techniek is onze studio er helemaal klaar voor. Zelf inrichten is dus niet nodig, maar kan natuurlijk wel. Zo kunnen we jouw online event snel en efficënt op poten zetten; de voordelen van een professionele studio zonder de lange voorbereidingstijd en het bijbehorende prijskaartje. Wat je wens ook is, je krijgt altijd een omgeving die past bij je merk, boodschap en doelgroep.

Volledig verzorgd

Geen voorkennis van online events? Geen probleem. Wij verzorgen de techniek, content, livestream en de aankleding van de studio. Kunnen je helpen bij de verhaaallijn en interactie. En begleiden de sprekers en gasten bij de voorbereiding als je dat wil. Kortom, alles wat je nodig hebt kunnen we voor je regelen. En in het geval van de FX Studio kan dat ook nog in monstertempo!

Lees meer over online events