Creatieve Content

Door jouw inhoud de juiste vorm te geven, nemen we een doelgroep mee in de juiste versie van jouw verhaal.

Video's

Video valt op en is een perfecte manier om je verhaal te vertellen. Wij weten hoe we jouw belangrijkste doelgroep, je eigen mensen, moeten bereiken. Onze kracht zit hem in het vertellen van echte verhalen die alles behalve wollig of saai zijn. We communiceren eerlijk, persoonlijk, met gevoel of juist met humor en maken van jouw boodschap een video die intern gezien wordt.

Bekijk meer (over) video's

Visual identity

Onder de visuele identiteit verstaan wij alles wat onder grafische vormgeving valt, zoals een huisstijl, logo, lettertype en symbolen. Samen vormen ze het gezicht van je organisatie. Tijden veranderen snel en soms is een transformatie nodig om de aansluiting met je doelgroep te behouden. Een nieuwe visuele identiteit kan de oplossing zijn. Wij zoeken naar de kern van je organisatie en je ambitie. Op basis hiervan ontwikkelen we een identiteit waar de gehele organisatie zich achter kan verenigen en die de doelgroep bereikt.

Lees meer over visual identity

2D & 3D Animaties

Je hele verhaal in één minuut of zelfs in 30 seconden? Dat kan! We hebben tien jaar ervaring met het bedenken en maken van unieke 2D & 3D animaties. We helpen je tot de kern van je verhaal komen en onze motion graphic designers benutten al hun processorkracht en skills om een geweldig resultaat op te leveren.

Bekijk meer (over) animaties

Presentatie design

Als er een presentatie gegeven moet worden, zowel intern als extern, dan wil je dat deze het best mogelijke beeld geeft van jou en je organisatie. Ook wil je dat de inhoud niet verloren gaat door de vorm. Wij ontwerpen en maken opvallende presentaties die de aandacht verdienen met pakkende verhalen, visuele content en unieke animaties. We houden rekening met de inhoud, spanningsboog, doelgroep en audiovisuele mogelijkheden op de plek waar je presenteert. 

Lees meer over presentatie design

Virtual reality

De mogelijkheden van VR zijn eindeloos. Het zorgt voor een krachtige en betekenisvolle interactie met je doelgroep. Nog niet eerder was het mogelijk om iemand zo in een verhaal onder te dompelen. FX Agency beheerst het hele VR traject van concept tot realisatie. We denken mee over de inzet om het maximale resultaat te behalen. 

Lees meer over Virtual Reality

Augmented reality

FX Agency werkt al met AR sinds de technologie in kinderschoenen stond. Tientallen AR projecten later hebben we een goed beeld van de eindeloze mogelijkheden die AR biedt. We hebben AR-projecten voor HEINEKEN, Aegon, KLM en ING verzorgd. Benieuwd hoe we met AR jouw communicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? 

Lees meer over Augmented Reality