Reply.live

Wat is Reply.live?

Of het nu om een online event, webcast, traineeship-programma of assignment gaat: Reply.live brengt het tot leven. Een user friendly-platform in jouw huisstijl of visuele identiteit, waarin alle facetten samenkomen. Bezoekers worden deelnemers door eindeloos veel functionaliteiten en tools, die ze fysiek, online, virtueel en/of hybride met elkaar verbinden.

Alle informatie op één plek

Van waar je als bezoeker kunt parkeren tot de invite en van een gepersonaliseerde timetable tot een ingebouwde helpdesk: op Reply.live vind je alle informatie op één plek. En dat werkt in korte lijnen zo:

Vòòr het event

Laat ons jouw perfecte eventplatform creëren, met individueel afgestemde content, interactie en volledig gebrand volgens jouw wensen. Je bereikt je bezoekers persoonlijk met e-mails en sms’jes en daarnaast geven we je toegang tot de backend, zodat je zelf (als je dat wilt) aanpassingen kunt doen.

Tijdens het event

Blader door content, presentaties of sprekers in een geanimeerde of volledig interactieve kaart van het evenement. Verander bezoekers in deelnemers door gamification, interactieve videocontent, polls, quizzen en interactiemogelijkheden met de spreker en laat je bezoekers videonetwerken via onze module (optioneel via Zoom, MS Teams, Miro of Skype).

Na het event

Stuur een e-mail met een samenvatting van het event of bekijk de video-opname terug. Laat je bezoekers na afloop een korte enquête invullen en ontvang een overzicht van de statistieken en waardevolle inzichten!

Elk event heeft zijn eigen verhaal en elk doel is weer anders. Daarom gaan we graag met je in gesprek om het ontwerp zowel technisch als creatief volledig af te stemmen op jouw wensen. En omdat we alle kennis in huis hebben om welke tool dan ook te bouwen, kunnen we je altijd snel helpen. Wel zo handig.

Robin Drost - Developer

We blijven groeien en ontwikkelen

Sinds de start in 2016 is er een hoop veranderd binnen Reply.live - en in de wereld. Van elk event leren we weer iets nieuws. Zo hebben we ervoor gezorgd dat online bezoekers dezelfde ervaring hebben als een fysieke bezoeker van precies hetzelfde evenement. Of neem het petje op, petje af-spel, waarbij bezoekers, fysiek én online, de strijd met elkaar aangaan.

Why clients love it