Reply.live

Ons eventplatform Reply.live brengt jouw event tot leven. Met individueel afgestemde content, interactie, visuele storytelling en een gepersonaliseerde eventpagina bieden we gebruikers een unieke beleving. Ontketenen we de kracht van data. Veranderen we bezoekers in deelnemers.

Nederlands beste eventplatform

Gewaagde uitspraak? Jazeker. Is 'ie ook terecht? Absoluut! En omdat we daar zo trots op zijn doen we (bijna) niets liever dan aan iedereen vertellen wat Reply.live dan de allerbeste maakt dus bel, mail of lees vooral nog even verder.

Een onvergetelijke ervaring voor al je gebruikers

Of je nu kiest voor een online, fysiek, of hybride event, Reply.live is dé centrale plek waar alles samenkomt. Één platform om al je bezoekers met elkaar te verbinden en ze een onvergetelijke event ervaring te bieden. Of ze nou in de zaal zitten of thuis achter hun laptop.

Vergeet de massa, omarm het individu

Reply.live ontketent de kracht van data, brengt gelijkgestemden samen, personaliseert het programma en zorgt dat alles naadloos aansluit bij de voorkeuren en interesses van je bezoeker. Persoonlijke communicatie en relevante content om de aandacht te grijpen en vast te houden.

Smartphone als interactieve tool

Reply.live maakt het mogelijk om de smartphone van je bezoekers tijdens het event in te zetten als interactieve tool. Altijd en overal. Dus of je nou midden in de zaal zit of gewoon thuis op je luie stoel; je tweede scherm, stemkastje, chatmogelijkheid of persoonlijke programmaboekje is altijd binnen handbereik.

Tell me and I forget. Teach me and I may remember. Involve me and I learn.

Benjamin Franlink

Voordelen Reply.live op een rijtje

Reply.live vormt een goede basis voor jouw event, maar er is meer. Een onvergetelijke ervaring vraagt om maatwerk. Wij gaan graag samen met je aan de slag om op zowel technisch als creatief vlak het perfecte event neer te zetten. Benieuwd hoe we dat doen? Kijk eens bij onze dienst Events & Experiences.

Wij hebben reply.live gebouwd om jouw bezoekers de ultieme eventbeleving te kunnen bieden. Nooit meer stoeien met apps of wachtwoorden, nooit meer stressen over je ticket en nooit meer verdwaald raken in het programmaboekje. Daar blijft het niet bij, ons platform wordt elke dag doorontwikkeld, voorzien van de nieuwste technieken en is volledig in te richten naar jouw wens. Heb jij behoefte aan een functionaliteit die er nog niet in zit? Dan gaan we die gewoon bouwen.

Om informatie over te brengen is de betrokkenheid van je bezoekers cruciaal. Reply.live heeft verschillende modules die zorgen dat jouw publiek een actieve rol krijgt in het programma. Met gamification, interactieve videocontent, polls, quizzen en interactiemogelijkheden met de spreker zorgen we dat ze betrokken raken en blijven. Veranderen we kijkers in deelnemers.

Verzamel waardevolle inzichten met onze smart survey solutions. Tijdens je event om het programma te personaliseren en achteraf om voor een volgend event van te leren. Simpel, snel en visueel aantrekkelijk om de response rate te verhogen