FX Studio

Op zoek naar een bijzondere eventlocatie die je alle vrijheid geeft om jouw verhaal te vertellen? Kom dan eens kijken in onze FX Studio, een volledig ingerichte studio met alle apparatuur en professionals om jouw online, virtuele of fysieke event te organiseren.

Van A tot Z

Bij de FX Studio maak je niet alleen gebruik van de ruimte, je krijgt er ook een team van programmamakers bij. Onze designers zorgen voor oogstrelende bruggetjes, de projectmanagers nemen al je zorgen weg en onze producers zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat weet ook AkzoNobel.

Lees het hier in de case.

Unieke locatie

De FX Studio zit in een oude gevangenis in Utrecht. Sinds 2014 is deze plek omgetoverd tot een bijzondere eventlocatie en nu dus ook het decor van onze studio. De gymzaal en het kerkje hebben we omgebouwd tot modulaire set-ups voor verschillende formats. Een locatie met karakter, techniek en alle benodigde faciliteiten om van jouw event een succes te maken.

Herinneringen zijn altijd ervaringen. Dus als we willen dat iets écht beklijft, moeten we zorgen dat de ervaring onvergetelijk wordt.

Niels Janssen - FX Agency

Verhalen tot leven brengen

FX Agency brengt verhalen tot leven, ook in de FX Studio. Een gevangenis met alle vrijheid om jouw verhaal te vertellen, met ruimte voor al je creatieve ideeën en het precies te doen zoals jij het wilt. De plek waar jouw idee en onze expertise samenkomen en je verhaal tot leven wordt gebracht.

Virtuele studio

Ook voor een virtueel event kun je in de FX Studio terecht. Er is een green screen waar jouw virtuele event op plaats kan vinden. Dus organiseer je binnenkort een online event en zoek je een plek waar alles wat je bedenkt werkelijkheid kan worden? Een plek met alle ruimte voor creativiteit en met onbeperkte mogelijkheden? Dat kan in onze virtuele studio.

Lees hier meer over de virtuele studio.