Hybride Events

Een goed hybride event combineert de kracht van (spontane) fysieke ontmoetingen met de mogelijkheden van online. Het beste van twee werelden en één dynamische en interactieve ervaring voor al je bezoekers. Hybride events zijn er in allerlei soorten en maten. Welke daarvan het meest geschikt is hangt af van jouw doelstellingen en publiek.

Een goed hybride event combineert de kracht van (spontane) fysieke ontmoetingen met de mogelijkheden van online.

Een onvergetelijke ervaring voor ál je bezoekers

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: interactie en betrokkenheid is essentieel bij een event. Zowel voor de fysieke bezoeker als de online bezoeker is interactie mogelijk. Tijdens het event geldt dat de fysieke bezoeker het event vanuit het publiek bekijkt en zijn of haar smartphone gebruikt voor interactie. De online bezoeker bekijkt het event via de livestream op zijn of haar computer, en kan zowel via desktop als mobiel interactie voeren. Bij een hybride event brengen we ze samen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor ál je bezoekers.

Breakouts

Het inrichten van een dynamisch programma is van groot belang voor een event. We kunnen gemiddeld zo'n twintig minuten naar één persoon luisteren voordat we onze aandacht verliezen. Het is dus aan te raden om je even in te delen in plenaire - en niet-plenaire onderdelen. Bij een hybride event is ook dit geen enkel probleem. Fysieke bezoekers worden verdeeld in fysieke ruimtes, binnen de eventlocatie. De online bezoekers worden verdeeld in digitale breakout rooms. Beide bezoekers zijn dus in staat om in kleinere groepen discussie te voeren, workshops bij te wonen of niet-plenaire onderdelen te volgen.

De plek waar alles samenkomt

Ons eventplatform Reply.live, brengt jouw event tot leven. Het is de plek waar alles samenkomt en waar jij zorgt voor de ultieme eventbeleving voor al je bezoekers. Of ze nou thuis achter hun scherm zitten, in kleine groepjes op kantoor, of met z'n allen in de zaal.

Hybride events FAQ

Wat is een hybride event? Wanneer kies je voor hybride? En waar moet je aan denken bij de organisatie? Al je vragen worden beantwoord in onze FAQ video over hybride events.

Een passende opening voor de Erasmus Universiteit Rotterdam

Samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam gingen wij op zoek naar de perfecte opening van het academisch jaar. Een opening waar studenten, medewerkers en iedereen die dat wilde bij konden zijn en die aansloot bij de situatie van vandaag. In vorm en inhoud.

Bekijk hier de case