Loading...

Reply.live

Bij het organiseren van een (online) event breng je mensen samen om kennis of inspiratie te delen door middel van een unieke beleving. Misschien wil je een nieuwe strategie uitstippelen, of een andere koers inslaan. Wat het doel van jouw event ook is, het allerbelangrijkste is dat jouw boodschap krachtig en helder overkomt. Door middel van ons digitale platform Reply.Live helpen we jou om dit te realiseren.

Creëer één vloeiende event ervaring

Iedere fase van je event is belangrijk. Niet alleen tijdens het event, maar ook ervoor en erna! Reply.Live zorgt ervoor dat alle fases naadloos op elkaar aansluiten, waardoor er één vloeiende event ervaring ontstaat. Dit zorgt niet alleen voor een optimale event experience, maar ook voor een ultieme gebruikerservaring voor jouw bezoekers. Alle informatie én communicatie over je online event, op één platform. Wel zo makkelijk!

Je hoort boodschappen genoeg op een dag. Maar hoeveel goede verhalen hoor je die perfect passen bij jou? 

Vergeet de massa, omarm het individu

Of je event nu 50 of 5000 bezoekers heeft, persoonlijke, gerichte communicatie is altijd het meest effectief. Persoonlijke content leidt tot een actiever en meer betrokken publiek. Denk aan een persoonlijke welkomstboodschap, een gepersonaliseerde uitnodiging, of video. Met Reply.live creëer je, door middel van verschillende touchpoints, een persoonlijk dialoog met je bezoeker waarin de content naadloos aansluit bij de bezoekers van jouw event.

Tell me and I forget. Teach me and I may remember. Involve me and I learn.

Benjamin Franklin

Betrek je publiek

Interactie, publieksparticipatie, engagement, hoe je het ook wilt noemen, het is een onmisbaar element bij ieder event. Niet alleen is interactie van belang om de aandacht van je publiek vast te houden, het vervult ook onze behoefte om verbonden te zijn met anderen. Creëer een community met de netwerk-module. Activeer je publiek door middel van gamification, stel een vraag, of start een gesprek. Integreer de interactie en de data die hieruit voortkomt in de content van het event. Reply.Live biedt vele verschillende modules om jouw publiek écht te betrekken bij jouw verhaal.

Een solide basis,

met oneindige mogelijkheden

Ieder event vraagt om maatwerk. Zowel in programma, techniek als visuele identiteit passen we Reply.Live volledig aan naar jouw behoeftes en wensen. Dat neemt de behoefte aan een solide basis niet weg.

Reply.live wordt standaard geleverd met:

  • Registratie & gastenlijst
  • (Persoonlijke) event website
  • Programma (locaties, sprekers, reisinformatie)
  • Dashboards en enquêtes
  • Import van data
FX Agency Virtual studio

Innovatie zit in ons DNA

Reply.live is een een modulaire applicatie, dit betekent dat we gemakkelijk nieuwe opties kunnen toevoegen. We adviseren je er graag over.

Zo hebben we Reply.live ook volledig geïntegreerd in onze virtuele studio's. Lees hier meer over de de mogelijkheden.

Consulting & creativiteit

Als het aankomt op jouw event, willen we je het liefst zoveel mogelijk ontzorgen. Graag bepalen we samen bij welke onderdelen wij jou het best kunnen ondersteunen.

  • Event concept
  • Development & styling
  • Storytelling & Interactie
  • Service voor, tijdens en na het event

Vraag ons naar de mogelijkheden, we vertellen je er graag meer over!

Preferred supplier
adobe-logo