Loading...

Reply.live

Met reply.live komt het verhaal van jouw event tot leven. Met een gepersonaliseerde event pagina, persoonlijke content, interactie en visuele storytelling, wordt iedere gebruiker persoonlijk betrokken bij je event en creëer je een unieke event experience.

Alles op één plek

Reply.live is de centrale plek voor alle informatie en communicatie rondom je event. Informatie over het programma en de sprekers, pushberichten en updates, persoonlijke content en interactie, de gebruiker vindt alles op hetzelfde platform, geheel in de visuele stijl van jouw organisatie. Bezoekers worden aan de hand genomen door iedere fase van je event, waardoor deze naadloos op elkaar aansluiten en er één vloeiende event ervaring ontstaat. Alles voor een optimale event - en gebruikerservaring.

Vergeet de massa,

omarm het individu

Om de gebruiker écht te betrekken bij je event, zul je persoonlijk en gericht moeten communiceren. Persoonlijke communicatie leidt namelijk tot een actiever en meer betrokken publiek. Aan de hand van verschillende touchpoints, verspreid over de fases van je event, ga je met reply.live een persoonlijk dialoog aan met je bezoekers. Daarnaast verzamelt reply.live data, waarmee je specifieke content kunt aanbieden die naadloos aansluit bij de voorkeuren en interesses van je bezoeker.

Betrek je publiek

Interactie en je publiek actief betrekken is essentieel voor je event. Niet alleen om de aandacht van je publiek vast te houden en ervoor te zorgen dat de inhoud beter blijft hangen, maar ook omdat je iedere bezoeker wilt laten weten dat zijn of haar input er toe doet. Activeer je publiek door middel van gamification, test de kennis door middel van een quiz of poll of faciliteer een netwerkgesprek of workshop. Reply.live biedt vele verschillende modules om jouw publiek écht te betrekken bij jouw verhaal.

Tell me and I forget. Teach me and I may remember. Involve me and I learn.

Benjamin Franklin

Smartphone als interactieve tool

Reply.live maakt het mogelijk om de smartphone van je bezoekers in te zetten als interactieve tool tijdens het event. Op deze manier bekijken je bezoekers (bij een fysiek event) het event live in de zaal, of (bij een digitaal event) via de livestream op hun computer, terwijl ze hun smartphone als second screen kunnen inzetten tijdens interactieve onderdelen van je programma.

Eén herkenbare event omgeving, volledig in de stijl van jouw organisatie.

Een event op maat

Reply.live vormt een goede basis voor een event, maar er is meer. Een onvergetelijke ervaring vraagt om maatwerk. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om op zowel technisch als creatief vlak het perfecte event neer te zetten. Hoe? Kijk even bij onze dienst Events & Experiences.

Een bewezen event platform

Preferred supplier
adobe-logoTata SteelPON