Hybride Events

FX Agency vertaalt jouw verhaal naar een hybride event en zorgt dat er constant interactie is met zowel de fysieke als de digitale deelnemers.

Creating memories

Een goed hybride event combineert de kracht van een fysieke ontmoeting met de mogelijkheden die online biedt. Het beste van twee werelden in één dynamische en interactieve ervaring voor je bezoekers. Hybride events zijn er in alle soorten en maten. Welke het meest geschikt is voor jou, hangt af van je doelstellingen en publiek.

Een onvergetelijke ervaring voor ál je bezoekers

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: interactie en betrokkenheid zijn essentieel voor een event. Daarom zorgen we er altijd voor dat zowel de fysieke als de online bezoeker voldoende mogelijkheid heeft tot interactie. De fysieke bezoeker zal dit doen vanaf zijn smartphone vanuit de zaal, de online bezoeker doet dit van achter zijn computer en kan meedoen via desktop of mobiel. Bij een hybride event brengen we alle interactie samen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor ál je bezoekers. Bij de Erasmus Universiteit weten ze daar alles van!

Bekijk hier de case!

Breakouts

Een dynamisch programma is voor een event van groot belang. Gemiddeld kunnen we 20 minuten geconcentreerd naar iemand luisteren voordat onze aandacht verslapt. Ons advies is dan ook om je event in te delen in plenaire en niet-plenaire onderdelen. Ook bij een hybride event is dit goed mogelijk. De fysieke deelnemers worden verdeeld over ruimtes binnen de eventlocatie, de online bezoekers over digitale breakout-rooms. Alle bezoekers kunnen zo in kleine groepen met elkaar in discussie, een workshop bijwonen of andere niet-plenaire onderdelen volgen.

Een goed hybride event combineert de kracht van fysieke ontmoetingen met de mogelijkheden van online.

De plek waar alles samenkomt

Ons eventplatform Reply.live, brengt jouw event tot leven. Het is de plek waar alles samenkomt en waar jij zorgt voor de ultieme eventbeleving voor al je bezoekers. Of ze nou thuis achter hun scherm zitten, in kleine groepjes op kantoor, of met z'n allen in de zaal.

Hybride events FAQ

Wat is een hybride event? Wanneer kies je voor hybride? En waar moet je aan denken bij de organisatie? Al je vragen worden beantwoord in onze FAQ video over hybride events.