Communicatie Campagnes

Om door het filter van de doelgroep te komen denken we goed na over timing, spanningsboog, toon en hoe je de doelgroep aanspreekt. Wij slaan de brug tussen jouw boodschap en de wereld van je doelgroep. 

Interne campagnes

Soms moet er intern succes behaald worden voordat er extern gehandeld kan worden. Net als consumenten moeten werknemers meer dan één keer bereikt worden voordat een boodschap aankomt. FX Agency heeft al 10 jaar ervaring met doelgroepsegmentatie, data-driven storytelling, interne kanalen en alle andere aspecten van interne campagnes.

Lees meer over interne campagnes

Employee Experience

De kracht van organisaties zit van binnen. Bij je eigen mensen, je ambassadeurs. Het zorgen voor verbinding met de plek waar ze werken is dus essentieel. Van teambuilding tot het vieren van successen of mooie momenten. Met de juiste timing, volgorde, spanningsboog en climax, zorgen we dat iedereen zich gezien en gehoord voelt.

Lees meer over Employee Experience

Content Strategie

Als je als organisatie veel intern communiceert dan geeft structuur helderheid aan de ontvanger. Welke boodschap wil je overbrengen, wie zijn de doelgroepen en wanneer zouden ze welk deel van die boodschap moeten krijgen? Vragen die we bij FX Agency dagelijks stellen. We kijken samen naar de interne organisatie en schrijven een contentstrategie waarbij we middels doelgroepsegmentatie streven naar persoonlijke en relevante communicatie.  

Lees meer over content strategie

Leadership Communicatie

De communicatiestijl van het management heeft invloed op het motiveren en bekrachtigen van jouw werknemers. Goede communicatie vanuit de top zorgt er niet alleen voor dat teams hun projecten succesvol afronden, maar stelt bedrijven ook in staat om te groeien. We zorgen samen met onze klanten voor krachtige communicatie, afgestemd op zender én ontvanger. 

Lees meer over leadership communicatie

Platformen, websites & apps

Het is belangrijk om mensen samen te brengen, zowel in het echt als digitaal. Daarom bouwen platforms waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en applicaties waarmee we de interactie opzoeken en content delen. Wat je wens ook is, we kunnen het bedenken én bouwen.

Lees meer over Apps, platformen & Websites