Responsible Business

Deloitte

We helpen Deloitte met een podcast over duurzaam ondernemen die vanaf dag één goed scoort en binnen anderhalf jaar zo succesvol werd dat die een groter podium verdiende. Letterlijk.

Een podcast naar het podium halen en de verhalen van (hybride) gasten tot leven brengen in drie verschillende werelden. Een uitdaging waar je hart sneller van gaat kloppen!

Micky Jansen (FX Agency)

Van podcast naar podium

Voor Deloitte maken we de podcastserie ‘Responsible Business’ over verantwoord ondernemen. Samen met invloedrijke gasten uit het bedrijfsleven wordt gekeken naar verantwoord ondernemen en hun visie op de toekomst. Een belangrijk onderwerp én (zo blijkt) een goed verhaal, want de podcast gaat goed. Zo goed zelfs dat er een behoefte ontstond om nog een stap verder te gaan; van podcast naar podium.

You’ve got the key!

'De sleutel tot een duurzame toekomst en verantwoord ondernemen ligt in de handen van bedrijfsleiders.' Een belangrijke insight die de basis vormde voor het concept en de visuele stijl. Gedurende het event stond die sleutel centraal en wierpen we in de gesprekken een blik door het sleutelgat richting de toekomst.

Bringing stories to life

Tijdens de drie uur durende show vonden drie (hybride) gesprekken plaats op het podium die met interactie en realtime content tot leven kwamen in drie compleet verschillende werelden. Haarscherp vastgelegd dankzij de multi-cam setup waardoor het theater veranderde in een heuse filmset.

Achter de schermen was het echt heel gaaf om te zien, onwijs professioneel. Als je op een gegeven moment ziet hoe alles bij elkaar komt, echt heel indrukwekkend!

Harold Malaihollo (Deloitte)

Flexibel tot de laatste minuut

Nieuwe coronamaatregelen? Geen probleem! Dankzij de hybride set-up, ons eigen platform Reply.live (en een paar korte nachtjes) werd de show in recordtijd geschikt gemaakt voor een volledig virtueel publiek zonder dat het ten koste ging van de inhoud, interactie of beleving.