Leading Together 2021

Ahold Delhaize

Na het succes van de vorige editie, hebben we ook dit jaar Ahold Delhaize's senior management digitaal verbonden tijdens Leading Together 2021. Een tweedaags interactief event met alle ruimte om ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Meer interactie, innovatieve ideeën en ruimte voor inspirerende gesprekken op een verantwoorde manier. Dat was Leading Together 2021.

Interactie 2.0

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers twee dagen lang zes uur achter elkaar geboeid blijven? Wij regelden dit voor Ahold Delhaize. Met de feedback van vorig jaar op zak en een nauwe samenwerking werd als eerst het programma aangescherpt. Om te zorgen voor de juiste balans tussen inhoud en plezier werden presentaties afgewisseld met interactie, video content en challenges.

Social wall

De social wall maakte van het publiek deelnemers en zorgde voor meer interactie met een constante beweging van de avatars. Stel je een vraag? Dan komt jouw avatar groter in beeld en kan je echt deelnemen aan het gesprek. Innovatief, inspirerend & interactief. Yes, dat is de social wall!

People are really used to working in teams and having these videocalls, but this is a different type of experience.

Maria Verheij (Director Leadership & Strategy Communications Ahold Delhaize)

Eventplatform Reply.live

Met ons eventplatform Reply.live konden deelnemers live reageren, chatten, foto's insturen en zelfs applaudisseren! De presentaties werden afgewisseld met luchtige onderwerpen. Om de deelnemers nog meer te betrekken werden er online games gespeeld, organiseerden we meerdere challenges en bekroonden we de winnaar met een bijzondere prijs.

Lees meer over reply.live

Locatie & techniek

Samen met Unlimited Productions werd een grotere ruimte dan vorig jaar omgetoverd tot een, op maat gemaakte, online studio ingericht met verschillende settings. De verschillende settings en het verticale scherm voor social check-ins zorgden voor de juiste sfeer en een dynamische show.